PRAKSA U USLUŽNOM CENTRU: Prijave studenata i diplomaca do 20. jula opštini Stari grad

B.B.

12. 07. 2023. u 13:33

OPŠTINA Stari grad raspisao je javni poziv za letnju praksu za studente visokoškolskih ustanova i diplomce u Uslužnom centru opštine .

ПРАКСА У УСЛУЖНОМ ЦЕНТРУ: Пријаве студената и дипломаца до 20. јула општини Стари град

GO Stari grad


Praksa je namenjena studentima visokoškolskih ustanova i diplomcima sa prebivalištem ili boravištem na teritoriji grada Beograda. Svi zainteresovani kandidati mogu podneti prijavu do 20. jula, tako što će poslati propratno pismo i biografiju na mejl adresu: usluznicentar@starigrad.org.rs sa naslovom PRIJAVA ZA STRUČNU PRAKSU.
Za sve dodatne infomracije zainteresovani se mogu obratiti lično u prostorijama opštinskog Uslužnog centra (prizemnje opštinske zgrade, ulaz iz Nušićeve ulice) ili na broj 0800 07 77 75.
- Letnja praksa u Uslužnom centru je još jedna prilika da se budući akademski građani upoznaju sa funkcionisanjem lokalne uprave i da u neporednom kontaktu sa građanima steknu neophodno iskustvo o radu javnog uslužnog servisa starogradske lokalne zajednice - navode u opštioni.
 U odeljenima i službama Uprave Gradske opštine Stari grad, kao i u UK "Parobrod", u toku peti, tromesečni ciklus programa stručne prakse za studente i diplomce fakulteta Univerziteta u Beogradu, koji je počeo 15. maja i traje do 15. avgusta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)