ŠAPIĆ O FIRMI "KENTKART": Interes Beograda i Beograđana biće odbranjen, prvi put posle 11 godine

S.V.

14. 03. 2023. u 15:10

PREGOVORI sa "Kentkartom" trajali su nekoliko meseci, a ako misle da su nas prevarili tako što su nas očigledno obmanjivali, plašim se da su obmanuli sebe. Došli smo do informacija do kojih nikad ne bismo došli da se ovom temom nismo ozbiljnije pozabavili. Sačekajte još nedelju, dve i verujte da će interes Beograđana biti odbranjen. Uskoro ću saopštiti kako.

ШАПИЋ О ФИРМИ КЕНТКАРТ: Интерес Београда и Београђана биће одбрањен, први пут после 11 године

Školski budžeti mogli bi da se dodatno "olakšaju", Foto D. Milovanović

Ovako gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić komentariše navode turske kompanije za naplatu i kontrolu karata "Kentkart", da neće biti sporazumnog raskida ugovora sa Gradom, iako su to izglasali i prestonički odbornici na nedavno održanoj sednici Skupštine Grada. Predstavnik "Kentkarta" Sava Terzić rekao je da sporazumnog raskida neće biti, te da su gradski čelnici upoznati s tim. Terzić je, gostujući na TV PINK, istakao da je "Kentkart" spreman da Gradu ponudi službu kontrole na upravljanje.

Šapić objašnjava da je Gradu ta ideja bila prihvatljiva, ali se situacija u međuvremenu promenila.

- U jednom momentu nam je to bilo potpuno prihvatljivo. Ali, u međuvremenu su se stvari promenile. Interes Beograda i Beograđana biće odbranjen, prvi put posle 11 godine. Ne da nećemo biti u šteti i da neće biti penala, nego ćemo imati daleko veću korist nego što smo planirali - zaključio je Šapić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024