SPREMNE SVE GRADSKE SLUŽBE: Komunalna preduzeća biće u pripravnosti zbog najavljenih vremenskih nepogoda

A. V. V.

20. 08. 2022. u 09:41

ZBOG vremenskih nepogoda koje su najavljene za danas i sutra sve gradske komunalne službe preduzeće niz preventivnih mera i pripremiti potreban broj ekipa koje će biti u pripravnosti. Ovo je juče saopšteno iz Sekretarijata za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacija i koordinaciju sa građanima.

СПРЕМНЕ СВЕ ГРАДСКЕ СЛУЖБЕ: Комунална предузећа биће у приправности због најављених временских непогода

Foto Privatna arhiva

Iz ovog gradskog sekretarijata apeluju na sugrađane da zatvore prozore, garažna vrata i sve prostorije u koje može ući voda, kao i da sklone stvari sa ravnih krovova i osiguraju sve što se nalazi na njihovim terasama:

- Vlasnicima plovnih objekata na teritoriji Beograda preporučujemo da osiguraju i privežu plovila u skladu sa propisima, a građanima se savetuje da bez preke potrebe ne kreću na put. Građani se mogu obratiti "Beokomu" ukoliko na javnim površinama primete oštećeno stablo ili drugu rizičnu situaciju, koja zbog jakog vetra i velike količine padavina može da ugrozi sigurnost, kako bi nadležni što pre izašli na teren i rešili problem.

RHMZ je izdao upozorenje na vremenske nepogode na području Beograda do nedelje, 21. avgusta. Povremeno se očekuju pljuskovi i grmljavine, koji lokalno mogu biti intenzivniji, uz pojavu grada ili olujnog vetra.

"BEOKOM" NE RADI U NEDELjU

GRAĐANI prestonice sutra neće moći da kontaktiraju "Beokom" kako bi prijavili probleme u glavnom gradu. Kako je saopšteno iz Gradske uprave, u nedelju će doći do povremenog i kratkotrajnog prekida u radu sistema Beogradskog pozivnog centra zbog izvođenja neophodnih radova na unapređenju sistema i mrežnoj infrastrukturi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)