NA POZIV GRAĐANA BATAJNICE: Vesić automobilom obišao novi nadvožnjak (VIDEO)

Novosti onlajn

23. 07. 2022. u 19:27

ČLAN Predsedništva Srpske napredne stranke Goran Vesić obišao je automobilom novi nadvožnjak u Batajnici. Svoje impresije podelio je na svom Fejsbuk profilu.

НА ПОЗИВ ГРАЂАНА БАТАЈНИЦЕ: Весић аутомобилом обишао нови надвожњак (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/Facebook/Goran Vesić

PROĐOH KOLIMA PREKO NOVOG NADVOŽNjAKA U BATAJNICI

Kako je naveo, da vidi novi nadvožnjak pozvali su ga građani Batajnice:

- Pozvaše me preko Instagrama građani Batajnice da dođem i da vidim da je njihov nadvožnjak otvoren za saobraćaj!

- Ne znam zašto su mene zvali, možda zato jer su gledali kako sam dolazio dok se gradio nadvožnjak i rešavao probleme. Možda i zato jer su mnogi imali moj telefon dok se gradio i do mene je lako doći. Možda zato što znaju da sam lično rešavao probleme sa izmeštanjem gasovoda, novih vodovodnih instalacija, priključke na struju za napajanje semafora.... Možda i zato jer smo kada je firma koja je gradila nadvožnjak ušla u finansijske probleme odmah raskinuli ugovor i dali Beograd-putu da završi posao sa kratkim produženjem roka. Možda jer znaju da sam, na predlog zemunske opštine, obezbedio novac i lično se angažovao da se izgradi 3,6km duga obilaznica oko Intermodalnog terminala kuda će ići teretni saobraćaj dok i ta vozila ne budi mogla da koriste nadvožnjak.

- Na njihov poziv prođoh, veoma srećan, kolima preko novog nadvožnjaka, iznad brze pruge, u Batajnici! Vidim da već automobili koriste nadvožnjak. Provozao sam se i 17. i 47. novom ulicom.

- Drago mi je da je ovaj projekat, važan za četrdeset hiljada stanovnika Batajnice, koji sam radio i inicirao na predlog zemunske opštine, koji je koštao oko sedam miliona evra u prvoj fazi završen i da nadvožnjak, kao i ja sada, mogu da koriste putnički automobili. Na jesen, kada bude rešeno priključenje na Batajnički put, preko ovog nadvožnjaka krenuće i teretni saobraćaj. I to je tako! - na pisao je Vesić na svom Fejsbuk profilu. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)