ŠTANGLOM UMLATIO BRATA: P. P. (54) zadobio teške ozlede potkolenice i ruke

Š. M.

22. 06. 2022. u 08:07

U ULICI Vinka Grdana na Paliluli u ponedeljak oko 21 čas dogodio se pravi horor, kada je u kuću muškarca P. P. (54) uleteo njegov brat N. P. (43) s metalnom šipkom i počeo da ga udara iz sve snage po glavi i telu!

ШТАНГЛОМ УМЛАТИО БРАТА: П. П. (54) задобио тешке озледе потколенице и руке

Foto Lj. Preradović

Njemu su nanete teške telesne povrede i otvoreni prelomi potkolenice i ruke, pa je kolima Hitne pomoći odmah prevezen u bolnicu na dalje zbrinjavanje.

Prema rečima komšija i očevidaca ovog događaja, P. N. je u trenutku napada bio u vidno alkoholisanom stanju, a prvo je šipkom udarao po prozoru kuće.

- Kako mu se niko nije odazvao nasilno je ušao u objekat i tamo zatekao brata od strica - kaže naš izvor. - Potom je počeo da ga metalnim predmetom udara po celom telu, pa su se iz kuće čuli jauci i zapomaganje. Sin povređenog je tada pozvao policiju koja je brzo došla na mesto nesreće i uhapsila napadača. Takođe, sa njima je pristigao i sanitet, a lekari su krvavog i vidno isprebijanog P. P. posle ukazane prve pomoći prevezli u bolnicu na dalje zbrinjavanje. On je zadobio teške ozlede potkolenice i ruke, koja mu je prilikom napada polomljena.

Po nalogu dežurnog zamenika Osnovnog javnog tužilaštva osumnjičenom je određeno policijsko zadržavanje od 48 sati zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo teške telesne povrede. To je uradio na štetu svog brata od strica sa kojim ne živi u istom domaćinstvu, ali razlozi napada još uvek nisu poznati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije