NAPADNUTI RADNICI "GRADSKE ČISTOĆE": U Žarkovu muškarac vređao, a zatim udario vozača kamiona gradskog preduzeća

A. V. V.

12. 06. 2022. u 22:33

RADNIK i vozač kamiona JKP "Gradska čistoća" napadnuti su u subotu ujutru u Žarkovu, pri čemu je vozač D.J. zadobio povrede udarcima u rame i butinu.

НАПАДНУТИ  РАДНИЦИ ГРАДСКЕ ЧИСТОЋЕ: У Жаркову мушкарац вређао, а затим ударио возача камиона градског предузећа

Foto N. Fifić

Incident se dogodio u Trgovačkoj ulici kada se, kako su istakli u ovom preduzeću, muškarac u vidno alkoholisanom stanju izdvojio iz grupe ljudi i verbalno napao radnika "Čistoće" koji je praznio džambo kontejner kamionom sa bočnim utovarom.

- Vozač kamiona je tada izašao iz vozila i razgovorom pokušao da smiri situaciju i tako zaštiti svog kolegu. Međutim, nepoznati napadač je pokušao da uđe u kamion "Čistoće", a fizički je napao vozača koji je zadobio povrede ramena i butine, ali je uspeo da pozove policiju. Zahvaljujući brzoj reakciji pripadnika MUP-a koji su odmah izašli na teren, ovaj napad na zaposlene u "Čistoći" je okončan. D.J. je posle toga prevezen na

Institut za ortopediju na Banjici, gde su konstatovane lakše povrede - navodi se u saopštenju "Čistoće".

Direktor JKP "Gradska čistoća" Marko Popadić podsetio je da napadi na zaposlene iz ovog preduzeća nažalost nisu retkost.

- Ogorčeni smo i oštro osuđujemo ovaj brutalan napad. Radnici "Čistoće" časno i predano rade svoj posao, za dobrobit svih sugrađana, svakog dana u sedmici, 24 časa dnevno, u svim vremenskim uslovima. Apelujem na građane da imaju u vidu njihov trud i posvećenost, kao i značaj posla koji obavljaju za sve nas, te da se uzdrže i omoguće zaposlenima da nesmetano rade - naveo je Popadić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)