JOŠ DOJAVA O BOMBI U BEOGRADU: Na meti se našla zgrada Apelacionog suda, Vazduhoplovna akademija i Matematička gimnazija

Novosti online

07. 06. 2022. u 13:22

U APELACIONOM sudu u Beogradu danas je prijavljena dojava o postavljenoj bombi, potvrđeno je Tanjugu u MUP-u.

ЈОШ ДОЈАВА О БОМБИ У БЕОГРАДУ: На мети се нашла зграда Апелационог суда, Ваздухопловна академија и Математичка гимназија

Apelacioni sud

Kako navode, ekipe su na terenu i u toku je evakuacija zgrade u Nemanjinoj ulici.

Podsetimo, lažne dojave o bombama postavljenim u tržnim centrima, školama i drugim javnim mestima obeležile su mesec za nama.

Dojava o bombi prijavljena je i Vazduhoplovnoj akademiji. Policija je izašla na teren, ispostavilo se da je sve čisto.

Bomba je prijavljena i u Matematičkoj gimnaziji jutros oko 9.30. Policija je izašla na teren i pregledom utvrdila da je reč o lažnoj dojavi.

Anonimna dojava o bombi prijavljena je danas u zgradi gradske uprave i katastra na Paliluli u Beogradu. Cela zgrada je evakuisana.

Pripadnici bezbednosnih službi Srbije identifikovali su više zemalja iz kojih su poslednjih nedelja stizale preteće poruke i lažne dojave o bombama na adrese javnih objekata.

- Utvrđeno je da je osam takvih pretnji stiglo iz Poljske, četiri iz Gambije, po dve iz Irana i Nigerije i po jedna iz Ukrajine, Slovenije i Rusije - saopštili su iz MUP-a ranije ovog meseca.

BONUS VIDEO:

DOJAVA O BOMBI U TRŽNOM CENTRU U RAKOVICI: Evakuacija u toku, policija na terenu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna