PREVOZ REDUKOVAN, PARKING JE BESPLATAN: Bez promena radnog vremena trgovinskih objekata 1. 2. i 3. maja, zelene pijace neće biti zatvarane

J. D.

29. 04. 2022. u 09:30

PREDSTOJEĆE prvomajske praznike trgovinski objekati, tržni centri i zelene pijace u gradu dočekaće otvorenih vrata za sve posetioce.

ПРЕВОЗ РЕДУКОВАН, ПАРКИНГ ЈЕ  БЕСПЛАТАН: Без промена радног времена трговинских објеката 1. 2. и 3. маја, зелене пијаце неће бити затваране

Foto J. D.

Dežurne će biti pošte i apoteke, dok će parkiranje u prestonici biti besplatno u ponedeljak i utorak. Linija javnog gradskog prevoza 2. i 3. maja saobraćaće po subotnjem redu vožnje, dok će 1. maja na snazi biti nedeljni raspored.

RADE I TRŽNI CENTRI

KUPOVINA namirnica u maloprodajnim objektima i trgovinskim lncima u nedelju, ponedeljak i utorak biće prema uobičajenom radnom vremenu. Takođe, radno vreme neće menjati ni prestonički tržni centri, koji neće zatvarati vrata za svoje posetioce tokom prvomajskih praznika.

DEŽURNE APOTEKE

UKUPNO pet apoteka "Beograd" će tokom prvomajskih praznika primati kupce 24 sata. One u centru prestonice, u Nemanjinoj 2 i Kralja Milana 9, u Zemunu u Glavnoj ulici 34, na Bulevaru Maršala Tolbuhina broj 30 na Novom Beogradu i Lazarevačka u Dr Đorđa Kovačevića 27. Skraćeno radno vreme od 8.00 do 18.00 časova imaće apoteke "Palilula" u Knez Danilovoj, "Braće Kovač" u Krivolačkoj, "Miroslava Trajkovića" u Požeškoj i "Đuro Đaković" u Majke Kujundžića na Zvezdari.

GRADSKE PIJACE

Sve pijace koje posluju u sastavu JKP "Gradske pijace" u periodu od 1. do 3. maja radiće po uobičajenom radnom vremenu od 6.00 do 19.00 časova.

Pijaca "Buvljak", biće zatvorena samo u ponedeljak 2. maja, dok će parking na pijaci "Zemun" raditi 1. maja 24 časa.

POŠTE i BANKE

POŠTA u Takovskoj i na aerodromu "Nikola Tesla" radiće tokom predstojećih praznika svakog dana non-stop. Skraćeno radno vreme do 15.00 časova imaće ekspoziture koje rade u okviru tržnih centara. U ponedeljak i utorak biće zatvorene ekspoziture banaka. Benzinske pumpe na opštinskim i državnim putevima prvog i drugog reda radiće bez prekida.

Foto I. Marinković

GSP I PARKING

GRADSKI i međugradski prevoz će u ponedeljak i utorak saobraćati po izmenjenom redu vožnje i važiće satnica od subote, dok će 1. maja biti nedeljni red vožnje. Radnici "Parking servisa" neće naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima prestonice od nedelje do utorka. U istom periodu biće zatvorene i poslovnice Korisničkog servisa u ulicama Takovska 31 i Mileševska 51. Javne garaže fnkcionisaće uobičajeno, kao i Služba za prenos vozila.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a