NOĆ U BEOGRADU: Tri udesa i tri tuče, srećom nema teže povređenih

Tanjug

18. 04. 2022. u 07:17

U BEOGRADU su se noćas dogodile tri saobraćajne nesreće, ali bez teže povređenih učesnika, kao i tri ulične tuče, takođe sa lakše povređenim učesnicima kojima su povrede sanirane na licu mesta, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

НОЋ У БЕОГРАДУ: Три удеса и три туче, срећом нема теже повређених

Foto: Novosti Online

Dežurala je 21 ekipa i obavila ukupno 83 intervencije, od čega 13 na javnim mestima.

Bilo je nekoliko intervencija na javnim mestima zbog intoksikacije alkoholom, a sve takve slučajeve ekipe Hitne pomoći prevozile su na detoksikaciju na VMA.

Kako je rečeno, protekle noći bilo je šest interkliničkih trasporta kovid pacijenata, a samo jedan novozaraženi korona virusom je prevezen do Infektivne klinike KSC.

Kao i prethodnih noći u velikom broju su se javljali hronični bolesnici, najviše hipertenzičari, kardiovaskularni pacijenti, astmatičari i osobe sa psihijatrijskim poremećajima.

Hitnoj pomoći se javio i manji broj građana koji su se žalili na povišenu temperaturu i simptome gripa.

BONUS VIDEO:

TRAGEDIJA KOD RESNIKA: Zakucao se kolima u kamion, izašao i ubio se hicem iz pištolja

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024