PAZITE SE PREVARE: Upozorenje "Parking servisa" - Ako dobijete na kućnu adresu ovakve kazne, nikako ih ne plaćajte! (FOTO)

S.V.

02. 03. 2022. u 21:58

JKP "Parking servis" podneće krivičnu prijavu protiv NN lica, koje je štampalo i na adrese Beograđana, ali i stanovnika drugih gradova u Srbiji, poslalo lažne naloge za plaćanje dnevnih parking karata sa žiro računom ovog preduzeća, koji se ne koristi u te svrhe.

ПАЗИТЕ СЕ ПРЕВАРЕ: Упозорење Паркинг сервиса - Ако добијете на кућну адресу овакве казне, никако их не плаћајте! (ФОТО)

Foto Arhiva

Lažno obaveštenje stiže na kućnu adresu kao dopis od jedne beogradske advokatske kancelarije, u kovertama sa starim logoima Radio - difuzne agencije ili "Informatike" iz Novog Sada, koja se kao punomoćnik "Parking servisa" navodno obraća ljudima zbog dugovanja za neplaćenu dnevnu kartu za parking i to za iznos od 1.870 dinara.

- Obaveštenje je u formi koja se nekad slala i ne sadrži neophodne podatke o elektronskoj dnevnoj parking karti, bez datuma, registarskog broja vozila, mesta izdavanja, ni tačne adrese "Parking servisa", upozoravaju iz ovog komunalnog preduzeća. - Pisma su dobili i građani koji nemaju vozačke dozvole, niti su ikad imali vozilo u svom vlasništvu. Oštro osuđujemo one koji na ovakav način žele da pribave protivpravnu korist i naruše ugled preduzeća.

I advokatska kancelarija, sa čije adrese su stigla obaveštenja, potvrdila je da se radi o prevari i slučaj su odmah prijavili policiji. Nadležni iz JKP "Parking servis" apeluju na sugrađane da provere sve podatke, ukoliko na kućnu adresu dobiju pismo da treba da plate dnevnu parking kartu.

JKP PARKING SERVIS

 

Ukoliko obaveštenje nema sve podatke, sugrađani se mogu pozvati operativni centar "Parking servisa" na 011/30-35-400.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri