STANARI DOBILI STRUJU: Opština Surčin rešila problem sedam porodica u naselju Radiofar

Š. M.

15. 02. 2022. u 08:51

STANARI zgrade u Svetog Save 84 u surčinskom naselju Radiofar, o čijem su problemu "Novosti" nekoliko puta pisale, posle dva meseca konačno su dobili struju!

СТАНАРИ ДОБИЛИ СТРУЈУ: Општина Сурчин решила проблем седам породица у насељу Радиофар

Zgrada u Svetog Save 84, Foto Z. Jovanović

To je za naš list potvrdio Stevan Šuša, predsednik opštine, koja je i finansirala radove na otklanjanju kvara.

Tako će za šest porodica koje žive u ovom i jednu u objektu pored problem biti privremeno rešen. Ipak, kako se ovakva situacija ne bi ponavljala, potrebno je naći način da se priključe na distributivnu mrežu.

- Želim da se zahvalim firmi koja je radila na popravci kvara, sve je maksimalno brzo i kvalitetno odrađeno - ističe Šuša za "Novosti".

- Problem je upravo bio na mestu na kom je prvobitno lociran, a popustio je kabl star više od pola veka. Čovek na čijem se imanju on nalazio ispao je korektan, pa je sve urađeno kako treba. Čim smo saznali za problem odmah smo se angažovali. Troškove popravke snosiće opština Surčin, kako smo se ranije dogovorili.

Ipak, moguće je da u svakom trenutku dođe do ponovnog nestanka električne energije, jer je kabl koji od Aerodroma, pa preko njiva vodi do zgrade dotrajao. Stanari ovog objekta Mirko Srdanović i Milanka Sekulić ističu za naš list da su prezadovoljni što je struja obasjala njihove domove, uz obećanje da će probati trajno priključenje na distributivnu mrežu. Takođe su zahvalni opštini Surčin na angažmanu i uklanjanju kvara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)