"ZIMSKI FEST" U STUDENSKOM PARKU: Zabava od četvrtka do nedelje

J.D.

23. 12. 2021. u 17:35

KANCELARIJA za mlade Grada Beograda prvi put organizuje manifestaciju „Zimski fest”, koja će se održati od 24. do 26. decembra u Studentskom parku.

ЗИМСКИ ФЕСТ У СТУДЕНСКОМ ПАРКУ: Забава од четвртка до недеље

Beoinfo

Osim kulturno-zabavnog karaktera, ova manifestacija ima za cilj i promociju preduzetništa mladih Beograda u okviru prodajnog marketa, gde će biti izloženi proizvodi domaće radinosti, promovisani umetnički zanati i prateći proizvodi, zatim stvaralaštvo mladih u vidu ručno pravljenog nakita i sličnog aksesoara.

U okviru manifestacije, zamenik direktora Kancelarije za mlade Nemanja Marković učestvovaće sutra u 18 časova u podeli paketića za tridesetoro dece sa smetnjama u razvoju iz humanitarne organizacije „Dečje srce”.

Planirani su nastupi beogradskih mladih di-džejeva kao i bendova pop-rok žanra, a za najmlađe posetioce klovnovi, Deda Mraz i drugi animatori.

U okviru manifestacije biće organizovana podela preko 200 paketića za decu sa smetnjama u razvoju i ostale mlade sugrađane koji su štićenici domova za decu bez roditeljskog staranja i drugih ustanova socijalne zaštite, saopšteno je iz Kancelarije za mlade Grada Beograda. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SVE ZA UREDNO DVORIŠTE, A I ČISTA KOLA: Pratimo ritam proleća