"NOVOSTI" NA MESTU POŽARA Majstorović: Vatrena stihija u Kliničkom centru Srbije brzo lokalizovana, povređenih nema (FOTO/VIDEO)

M.K.

22. 12. 2021. u 10:09

POŽAR koji je danas izbio u Kliničkom centru Srbije brzo je lokalizovan, i tom prilikom niko nije povređen, izjavio je komandant Vatrogasno-spasilačke brigade Beograd Miloš Majstorović.

НОВОСТИ НА МЕСТУ ПОЖАРА Мајсторовић: Ватрена стихија у Клиничком центру Србије брзо локализована, повређених нема (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: M.S.

On je, u izjavi za "Novosti", precizirao da je požar izbio u sobi sa optičkim kablovima, koja je služila kao server za Klinički centar.


- U 8.14 minuta dobili smo dojavu da gori nešto u podrumskim prostorijima Kliničkog centra koji je u izgradnji. Poslali smo odmah adekvatne snage, osam vozila sa 25 vatrogasaca, koji su stigli na poziv -  rekao je Majstorović.

On je dodao da su vatrogasne ekipe stigle na lice mesta za nekih sedam minuta, što je vrlo brzo, s obzirom na uslove u saobraćaju u tom delu grada.
 
 

- Vrlo brzo smo lokalizovali požar - istakao je Majstorović.


Prema njegovim rečima, veliki problem bio je dim, koga je bilo u velikoj količini, ali na sreću nije ugrožavao ostale objekte u Kliničkom centru.

- Po lokalizovanju požara, sada smo u fazi praćenja situacije - rekao je Majstorović i dodao da je sada bitno da se građanima omogući pristup Kliničkom centru.
Što se tiče uzroka požara, on je ukazao da to ne rade vatrogasci-spasioci, već stručne službe MUP-a.

BONUS VIDEO: Požar u Kliničkom centru Srbije

 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)