PRAZNIČNA ČAROLIJA ZA NAJMLAĐE: Novogodišnji karneval i koncert biće održani danas od 11.30 na Trgu republike i u Knez Mihailovoj ulici

G. N.

16. 12. 2021. u 07:30

NOVOGODIŠNjI karneval i Dečji novogodišnji koncert biće održani danas u Knez Mihailovoj ulici i na Trgu republike.

ПРАЗНИЧНА ЧАРОЛИЈА ЗА НАЈМЛАЂЕ: Новогодишњи карневал и концерт биће одржани данас од 11.30 на Тргу републике и у Кнез Михаиловој улици

Dečje hitove pevaće glumci i horovi, Foto Printskrin

Vesela povorka krenuće u 11.30 od Delijske česme do fontane ispred Kulturnog centra Beograda. Tačno u podne počeće muzički deo programa u kome će poznate dečje hitove pevati glumci, horovi i muzički izvođači.

Deda Mraz i vilenjaci začiniće ovaj novogodišnji spektakl pozivom deci prestonice da napišu pismo Deda Mrazu i ubace ga u specijalno napravljeno Deda Mrazovo sanduče, koje će biti postavljeno pored ukrašene velike jelke u Knez Mihailovoj ulici. Mališani koji budu poslali Deda Mrazu pismo na ovaj način mogu očekivati iznenađenje od beogradskog Deda Mraza. Poznate ličnosti i čelnici Grada okačiće svoje novogodišnje želje na specijalno dizajniranoj sceni.

Dečje hitove pevaće glumci i horovi, Foto Novosti

Ova manifestacija deo je "Beogradske zime". Dečja čarolija počela je Novogodišnjim karavanom, koji će do 21. januara obići sve opštine i prvi put će biti održano 25 koncerata i pozorišnih predstava deci van centra Beograda. Pored predstave Dečjeg kulturnog centra Beograda "Zbunjeni Deda Mraz", na repertoaru će biti i predstave pozorišta "Pinokio".

Za male umetnike, osmišljene su kreativne radionice koje će se održavati u Muzeju primenjene umetnosti 26. i 30. decembra i 2, 8. i 15. januara.

UMETNICI

U MUZIČKOM programu nastupiće Leontina Vukomanović, Tijana Dapčević, Ivana Peters, Sergej Ćetković, Svetislav Bule Goncić, Andrija Milošević, Predrag Vuković Peđolino, Hor Dečjeg kulturnog centra Beograd, Hor "Čarolija" i "Unca, unca bend".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

MRAČNA STRANA ISTINE: U Ukrajini ubijen dvostruki šampion Evrope - ružne prošlosti