PRIZNANJA ZA VOLONTERE: U Starom dvoru uručene zahvalnice volonterime

J.D.

06. 12. 2021. u 14:09

U SVEČANOJ sali Starog dvora juče su profesorima, volonterima i predstavnicima kompanija uručeni pokloni i zahvalnice povodom obeležavanja Međunarodnog dana volontera.

ПРИЗНАЊА ЗА ВОЛОНТЕРЕ: У Старом двору уручене захвалнице волонтериме

Beoinfo

Prisutnima zahvalnice je uručio Goran Vesić zamenik gradonačelnika, koji je ovom prilikom istakao da je skoro dve godine prošlo otkad nas je zadesila pandemija virusa kovid-19 kao i da je Beograd pokazao da može da bude solidaran i da vodi računa o drugima. 

- Na početku je bilo teško da se organizujemo, jer smo se suočavali sa nečim o čemu ništa nismo znali ni mi, ni lekari, ni naučnici - dodao je Vesić. - Srećan sam danas kada nas ima ovoliko ne samo predstavnika kompanija nego i studenta i učenika, koji su sve vreme radili kao volonteri za naš grad, narod i zemlju. To što ste vaš sat i dan utrošili na rad u punktovima, nešto je što u životu nećete zaboraviti. 

Vesić je dodao i da celokupan rad volontera pokazuje da su odgovorni prema svom društvu i svesni da mogu doprineti da društvo postane bolje. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)