VELIKI POPUSTI, REDOVI I VIRUS KORONA: Zbog "Crnog petka", gužve širom prestonice, kupci pohrlili da pazare po povoljnijim cenama

M. S.

27. 11. 2021. u 06:47

ŠOPING i želja za dobrim komadom po povoljnim cenama ispred epidemioloških mera, ovako bi se mogla opisati ovogodišnja zainteresovanost Beograđana za "crni petak".

ВЕЛИКИ ПОПУСТИ, РЕДОВИ И ВИРУС КОРОНА: Због Црног петка, гужве широм престонице, купци похрлили да пазаре по повољнијим ценама

Trgovci u Knez Mihailovoj su kupcima priredili mnogobrojna iznenađenja, Foto M. Anđela

U zamku primamljivih popusta sa izloga, na dan rezervisan u svetu za vrtoglava sniženja, upali su mnogobrojni kupoholičari i kod nas. Ipak, popusti ni približno nisu veliki kao u inostranstvu.

Glavna pešačka štrafta, Knez Mihailova ulica, kao i šoping centri širom grada bili su prepuni onih koji su došli da pazare na "praznik za šopingholičare". Od pet pa do čak 80 odsto nudili su se sniženja na garderobu, odeću i tehniku. A kad bi zakoračili među rafove, to sniženje od 80 odsto bilo bio ponuđeno tek za poneki artikal.

Foto M. Anđela

- Ove cene će da traju i narednih dana, ali potrošači se opredele da baš tog dana pazare jer misle da će tada biti najveći popust. Mnoge radnje imaju i popuste na onlajn kupovinu, pa iako je bilo onih koji su iskoristili popuste iz fotelje, veliki broj je onih koji žele da uživaju u kupovini u radnjama - kaže jedan od zaposlenih u radnji u Knez Mihailovoj.

Zanimljivo je da osim standardnih ponuda, i mnoge turističke agencije nude sniženja na letovanja za sledeću godinu.

Foto M. Anđela

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)