BESPLATAN PARKING, NEDELJNI RED VOŽNJE: Tokom Dana primirja bez skraćivanja radnog vremena

J. D.

11. 11. 2021. u 07:13

POVODOM obeležavanja Dana primirja u Prvom svetskom ratu, 11. novembra, veliki trgovinski lanci i tržni centri radiće po uobičajenom radnom vremenu.

БЕСПЛАТАН ПАРКИНГ, НЕДЕЉНИ РЕД ВОЖЊЕ: Током Дана примирја без скраћивања радног времена

U zoniranim delovima grada, parkiranje vozila se u četvrtak neće naplaćivati, Foto Z. Kneževiđ

Parkiranje u zoniranim delovima grada biće besplatno, a javni gradski prevoz će saobraćati po nedeljnom redu vožnje.

DEŽURNE APOTEKE  

UKUPNO pet apoteka "Beograd" će, kao i za svaki praznik, primati kupce 24 sata. One u centru prestonice, u Nemanjinoj 2 i Kralja Milana 9, u Zemunu u Glavnoj ulici 34, u Bulevaru maršala Tolbuhina broj 30 u Novom Beogradu i u Lazarevcu u Dr Đorđa Kovačevića 27. Skraćeno radno vreme od 8.00 do 18.00 imaće apoteke "Palilula" u Knez Danilovoj, "Braće Kovač" u Krivolačkoj, "Miroslava Trajkovića" u Požeškoj i "Đuro Đaković" u Majke Kujundžića na Zvezdari.

GRADSKI PREVOZ  

GRADSKI i međugradski prevoz će u četvrtak saobraćati po nedeljnom redu vožnje.

Radnici JKP "Parking servis" u četvrtak neće kontrolisati i naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada. Biće zatvoreni i šalteri za rad sa strankama u ulicama Takovska 31, Mileševska 51 i Kraljice Marije 7. Sve javne garaže biće otvorene na dan praznika i radiće po uobičajenom sistemu naplate, kao i Služba za prenos vozila.

POŠTA  

VEĆINA poslovnica "Pošte Srbije" biće u četvrtak zatvorena. Dežuraće samo Glavna pošta u Takovskoj i poslovnica na aerodromu Nikola Tesla, koje će uobičajeno raidti non-stop. Otvorene će biti i filijale u TC "Stadion", "Big fešn", "Šopi" u Borči do 19.00.

RADNJE I TRŽNI CENTRI

MALOPRODAJNI trgovinski lanci radiće po uobičajenom radnom vremenu. Vrata za sve posetioce neće zatvarati ni veliki tržni centri u prestonici koji će raditi od 10.00 do 22.00.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

ROMANTIKA NA NEŠTO MODERNIJI NAČIN: Hotel namenjen samo starijima od 16 godina koji znaju dobro da se zabave