ASFALTIRAN TOMIN SOKAK: Privodi se kraju obnova u Vojvodi Vlahoviću

M. S.

27. 10. 2021. u 06:47

ULICA pevača Tome Zdravkovića u naselju Vojvoda Vlahović posle mnogobrojnih pritužbi građana napokon je asfaltirana.

АСФАЛТИРАН ТОМИН СОКАК: Приводи се крају обнова у Војводи Влаховићу

Foto GO Zvezdara

Iako i dalje vozačima ostaje problem uskog kolovoza koji ne može da bude rešen zbog imovinskih odnosa, rupe su zakrpljene i urađena je nivelacija.

Radove na rekonstrukciji ulice, koja povezuje Cvetanovu ćupriju sa naseljem Vojvoda Vlahović i u čijoj blizini se nalazi Vrtić "Oblačak", obišao je juče član Veća Opštine Zvezdara Miloš Stojilković.

Kako su se ranije žitelji naselja žalili, proširenje ulice široke dva i po metra nije moguće, jer je ona zapravo napravljena kao privremena.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja