VESIĆ VEČERAO SA PLASIDOM DOMINGOM: "Rekao mi je da je iznenađen koliko se Beograd razvio od njegovog poslednjeg dolaska" (FOTO)

Novosti onlajn

09. 09. 2021. u 10:22

ZAMENIK gradonačelnika Beograda Goran Vesić sinoć je nakon koncerta priredio večeru za Plasida Dominga.

ВЕСИЋ ВЕЧЕРАО СА ПЛАСИДОМ ДОМИНГОМ: Рекао ми је да је изненађен колико се Београд развио од његовог последњег доласка (ФОТО)

Foto: Facebook/Goran Vesić

Detalje o ovom susretu objavio je na svom Fejsbuk nalogu.

- Imao sam tu čast i zadovoljstvo da sinoć posle koncerta priredim večeru za Plasida Dominga. Zahvalio sam maestru na divnom koncertu koji je priredio Beograđanima i pozvao ga da ponovo dođe u naš grad. Poklonio sam mu grafiku našeg grada sa izgledom iz srednjeg veka i svoju Knjigu o Beogradu.

- Plasido Domingo mi je rekao da je iznenađen koliko se Beograd razvio od njegovog poslednjeg dolaska. Pričao mi je kako je daleke 1965. godine nastupao sa našom poznatom umetnicom Bredom Kalef. Otkrio mi je da prati tenis, fudbal i formulu 1. Pričao nam je kako je veliki navijač Novaka Đokovića i otkrio da najbolji teniser sveta lepo peva. Saznao sam da maestro navija za Fernarda Alonsa u formuli 1 i da ne propušta utakmice Real Madrida.

- Na kraju večere, koja se završila oko 02.30 sati, Plasido Domingo mi je rekao da ide “sada da gleda Novaka Đokovića”.

- Čast mi je bilo u ime Beograđanki i Beograđana da provedem vreme sa najvećom operskom zvezdom našeg vremena. Nadam se da će brzo imati ponovo koncert u našem gradu.

Beograd ga čeka raširenih ruku! - napisao je Vesić uz fotografije susreta.

BONUS VIDEO:

San predaka ostvaren je nakon 125 godina

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024