PROMOTER ĆE BITI DAVOR ŠTEFANEK: Najbolje svetske reprezentacije na rvačkom turniru u Mladenovcu

Novosti online

31. 08. 2021. u 13:00

MEMORIJALNI turnir u rvanju grčko-rimskim stilom "LJubomir Ivanović Gedža", 34. po redu, biće održan 4. septembra 2021. godine u Sportskom centru Mladenovac. Početak eliminacionih borbi zakazan je za 11.00 časova, a od 18.00 časova navedenog dana otvaranje turnira i finalne borbe.

ПРОМОТЕР ЋЕ БИТИ ДАВОР ШТЕФАНЕК: Најбоље светске репрезентације на рвачком турниру у Младеновцу

Foto: Opština Mladenovac

Na turniru u Mladenovcu predstaviće se najbolje svetske reprezentacije. Pored najboljeg srpskog nacionalnog tima predvođenog bronzanim olipijcem iz Tokija, Zurabom Datunašvilijem, učešće će uzeti i selekcije Rusije, Bih, Mađarske, Hrvatske, Irana i Grčke, a promoter turnira je Davor Štefanek, olimpijski prvak i predsednik Sportskog saveza Srbije.

Organizatori turnira su Rvački klub "LJubomir Ivanović Gedža" i Rvački savez Beograda, pod pokroviteljstvom Gradske opštine Mladenovac, Sportskog saveza Mladenovca, Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, uz podršku i pomoć Sportskog centra Mladenovac koji nosi ime legendarnog  rvačkog asa.

Promoter ovogodišnjeg turnira biće Davor Štefanek, osvajač zlatne medalje na Olimpijskim igrama koje su održane 2016. godine u Rio de Žaneiru.

Ovaj sportski događaj je od velike važnosti za opštinu Mladenovac i srpski rvački sport i predstavlja svojevrstan poziv mladim generacijama da se uključe u neki vid rekreativnih ili takmičarskih sportskih aktivnosti što će se u godinama koje dolaze pozitivno odraziti ne samo na usvajanje zdravog stila življenja, već i na sportsku scenu Mladenovca i Srbije.

Ulaz na ovu sportsku manifestaciju je slobodan za sve posetioce.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)