VATROGASCI IZBACUJU PLIŠANE GRAČKE: Tužna scena ispred kineskog tržnog centra koji gori (VIDEO)

G.N.

13. 08. 2021. u 02:00

NA Novom Beogradu u kineskom tržnom centru u Bloku 70 u četvrtak uveče došlo je do požara koji još uvek nije ugašen iako se sa vatrenom stihijom bori preko 127 vatrogasaca.

ВАТРОГАСЦИ ИЗБАЦУЈУ ПЛИШАНЕ ГРАЧКЕ: Тужна сцена испред кинеског тржног центра који гори (ВИДЕО)

Foto: I. Marinković

Gašenje pošara, kako je za "Novosti" rekao Luka Čaušić, v.d. pomoćnika ministra unutrašnjih poslova i načelnika Sektora za vanredne situacije, dodatno otežava to što je TC pun tkanine koja je lako zapaljiva.

Na terenu se trenutno nalazi veliki broj vatrogasaca, koji na sve načine pokušavaju da se izbore sa vatrom, a što pokazuju i snimak na kome se vidi kako izbacuju plišane igračke iz TC.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

TULIJUM LASER ODLIČAN IZBOR ZA LEČENJE: Najčešći uzrok urinarnih problema je uvećana prostata