Olaplex третман и потпуни опоравак оштећене косе

06. 11. 2019. у 15:29

Најбоље и најбрже решење ових проблема је Olaplex третман који се спроводи у фризерским салонима и делом код куће

Olaplex третман и потпуни опоравак оштећене косе

Велики број припадница лепшег пола, и поред много труда око неге косе и редовне посете фризеру, има незадовољавајући квалитет и изглед косе. Проблем је нарочито изражен код особа које се фарбају у плаво уз употребу дванаестопроцентног хидрогена и бланша.

Ако се уз то често фенирају или користе пресу за исправљање косе, проблем остаје све већи и теже решив. О мењању боје косе уз коришћење скидача фарбе да и не говоримо. Оштећена, сува и беживотна коса су чест разлог фрустрација, али и драстичног шишања косе.

Најбоље и најбрже решење ових проблема је Olaplex третман који се спроводи у фризерским салонима и делом код куће.

Шта је Olaplex третман?

Olaplex третман је трофазни интензивни третман веома оштећене косе који дубински регенерише структуру длаке. Овај револуционарни третман функционише врло брзо захваљујући активним супстанцама у иновативној формули и прихваћен је са одушевљењем широм света.

Оштећена коса се реконструише тако што се у дубини обнављају протеинске везе целом дужином длаке. На овај начин се у потпуности неутралишу симптоми оштећене косе као што су сува, слаба, ломљива, беживотна и испуцала коса.

Након Olaplex третмана коса постаје јача, отпорнија, хидрирана и сјајна. Ефекат на посматрача делује као трик који траје око пола сата.

Olaplex не садржи никакве штетне материје у виду парабена, алдехида, силикона или сулфата. Нема никакав ризик по здравље особе која врши третман, као ни за особу на чијој се коси третман врши.

Коме је намењен третман?

Olaplex третман је намењен особама са оштећеном косом, без обзира да ли је оштећење настало механичким, термичким или хемијским путем. Практично овај третман је добродошао скоро свим фарбаним плавушама, а нарочито оним са најсветлијим тоновима.

Затим свим особама које су мењале своју боју косе уз помоћ скидача фарбе за косу или уз бланш. Olaplex третман је згодан и за брз опоравак косе након мора.

Сваки фризерски салон треба да уврсти у своју понуду Olaplex третман јер је интересовање за њега из дана у дан све веће. Olaplex се користи за смањење штетног дејства и бољих визуелних резултата код фарбања, исправљања косе, као и код популарних техника балејажа и омбре.

Olaplex омогућава и оно што је до скоро било потпуно немогуће, а то је да црна коса постане плава кроз неколико третмана.

Како се изводи Olaplex третман?

Већ је речено да се Olaplex третман изводи из три дела. Прва два дела се изводе у салону, а трећи у кућним условима.

На добро опрану косу се равномерно целом дужином наноси Olaplex Bond Multiplier, течност која ствара дисфлуидне везе у длаци. То је услов за обнављање структуре длаке који се обавља у следећем кораку.

Након десетак минута од првог корака наноси се препарат Olaplex Bond Perfektor који попуњава структуру длаке на основу претходно створених веза. Након петнаестак минута коса се испира, суши и обликује.

Оштећена коса потпуно нестаје применом и трећег корака у кућним условима, а то је наношење Olaplex Hair Perfector-а.

Препарат се наноси и умасира у косу десетак минута пре прања квалитетним шампоном. Уколико је коса веома оштећена, препарат може да се нанесе на косу пре спавања и опере ујутру.

Препарат се користи једном недељно, до потпуног опоравка косе. Резултати Olaplex третмана су очаравајући већ након прве употребе.

(ПР)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације