Саслушање због написа о ПЛАНУ ЗА УБИСТВО ЛИДЕРА ДФ - Брат Милана Кнежевића у полицији: НЕМАМ ПОВЕРЕЊА У ИНСТИТУЦИЈЕ

Novosti Online

среда, 20. 05. 2020. у 19:38

Саслушање због написа о ПЛАНУ ЗА УБИСТВО ЛИДЕРА ДФ - Брат Милана Кнежевића у полицији: НЕМАМ ПОВЕРЕЊА У ИНСТИТУЦИЈЕ

Фото: Facebook

Повод за саслушање у полицији били су медијски написи да се на Мирковог брата, који је и народни посланик и жестоки критичар режима у Црној Гори, спрема атентат
НЕ желим да дајем било каква обавештења на околности евентуалне угрожености безбедности мог брата, с обзиром на то да немам поверења у рад институција система.

То је вечерас на саслушању у Центру безбедности Подгорица поручио Мирко Кнежевић, брат лидера опозиционог Демократског фронта Милана Кнежевића.


Повод за саслушање у полицији били су медијски написи да се на Мирковог брата, који је и народни посланик и жестоки критичар режима у Црној Гори, спрема атентат и да би егзекутор требало да буде злогласни терориста Фљорим Ејупи.


Подсетимо, "Новости" су раније данас објавиле званичну депешу Генералног конзулата Србије у Цириху прослеђену служби безбедности Министарства спољних послова, у којој се наводи да је нашем вицеконзулу детаље наводног плана за убиство Кнежевића открио црногорски држављанин, а на основу информација које је добио од оперативца службе безбедности тзв. Косова.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације