СЈАЈНИ САЈАМСКИ ПОПУСТИ: Искористите предности раних уплата летовања

Новости Онлине

19. 02. 2020. у 08:00

СЈАЈНИ САЈАМСКИ ПОПУСТИ: Искористите предности раних уплата летовања
Као и претходних година, најбоље време за уплату летовања јесте управо период Сајма туризма
Као и претходних година, најбоље време за уплату летовања јесте управо период Сајма туризма. Зато је агенција “1А Травел” мислила на вас и припремила аранжмане са посебним погодностима и попустима, за добро познате дестинације за одмор у Турској, Египту и од ове године и у Тунису. Понуда хотела је никад већа, како за миран одмор у пару или узбудљиво путовање са пријатељима, тако и за породични одмор, за који су увек најинтересантнији хотели у категорији „двоје деце гратис“ што значи да је уз двоје одраслих могућ боравак двоје деце у хотелу сасвим бесплатно. Ово је свакако велика повољност, а ако на то додамо сјајне сајамске попусте, јасно је које су предности раних уплата.

Морске успомене за цео живот

Докле год поглед сеже, простире се тиркизни бескрај Егејског мора. То је поглед који се указује гостима хотела – Дуја Бодрум 5*, док уживају на плажи златножутог песка. Топао, морски амбијент, свежином употпуњава густо и бујно зеленило у ком је хотел смештен.

На само 10 километара од центра Бодрума, у области Мугла, овај велелепни хотелски комплекс, интересантан по спољашњем изгледу, архитектури и уређењу вртова, али вредан посете и у сваком другом погледу, однедавно дочекује госте жељне раскошног летовања.

Дуја Бодрум 5* је велик, простран хотелски комплекс који међу својим садржајима нуди подједнако интересантне активности за децу, али и одрасле, што га чини добрим избором за летовање са породицом. Свакако, ништа мање задовољства неће донети ни осталима. Док најмања деца време могу да проводе у мини клубу са аниматорима, на неком од базена предвиђених за њихов узраст или у пространој играоници ведрих боја, са пуно забавних садржаја, они нешто старији ће наћи задовољство у аква парку хотела, на неком од спортских терена или дружењу са вршњацима на базену или плажи. За то време, родитељи се могу релаксирати у неком од барова на плажи или уз базен, напунити батерије у понуди спа & wеллнесс центра или упустити у заједничку забаву са млађима.

Ultra all inclusive услуга даје велики избор могућности у погледу хране и пића, па поред главног и дечијег ресторана, ту је још 5 а ла царте ресторана, различитих светских кухиња (италијански, мексички, азијски, турски и рибљи ресторан) и чак 6 барова са разноврсном понудом пића и ужине.

Дуја Бодрум 5* вам омогућава да се у раскошу и комфору одморите, далеко од градске вреве и ужурбаности свакодневнице, јер се налази у малом и шармантном приморском месту Торба, које наставља да живи традиционалним турским животом, упркос скупим вилама и хотелима који су изникли пар деценија уназад. Центар Бодрума је недалеко од хотела, са свим атракцијама живог града, од модерних продавница, до Музеја подводне археологије међу зидинама чувене тврђаве Светог Петра.

Одабиром Дуја Бодрум 5* нисте само изабрали хотел у којем ћете провести свој летњи одмор, већ сте одабрали место, мирисе, звуке таласа у успомене за цео живот.

Посетите од 20. до 23. фебруара агенцију „1 А Травел“ у хали 2А на Сајму туризма и изаберите најбоље за свој одмор. За све информације на располагању вам је и контакт центар – 011/655 78 00.

(ПР)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације