Удобност или уштеда? Да ли и како путујете до жељене дестинације

15. 09. 2019. у 23:53

Удобност или уштеда? Да ли и како путујете до жељене дестинације

Фото Промо

Одлазак на путовање често може бити врло напоран, посебно што на то најчешће утиче избор превоза. Много сати проведе се у вожњи, често пут буде кривудав, осећате се некомотно и неудобно вам је како год се наместили
Одлазак на путовање често може бити врло напоран, посебно што на то најчешће утиче избор превоза. Много сати проведе се у вожњи, често пут буде кривудав, осећате се некомотно и неудобно вам је како год се наместили. Ипак, то није знак да путовање треба да изостане, напротив, жељена дестинација чека на вас.

Одабрати адекватан начин за превоз путника кључна је одлука за велики број особа. Да би пут био успешно реализован, у великој мери зависи какав утисак оставља превоз. У овом тексту дајемо неке од савременијих начина на који се врши превоз путника, а да буде на обострано задовољство.


КОМБИ ПРЕВОЗ ПУТНИКА


Удобност и комоција – важне су карактеристике које има комби превоз путника. Без обзира да ли вам је потребан комби превоз до Будимпештеили се ради о већој удаљености, овај начин транспорта погодан је из више разлога. Пре свега превози мањи број путника, па је и прилагодљивији њиховим појединачним потребама. Поред тога, једноставније је организовање поласка, а путници чак могу имати превоз и од куће директно до одредишта, без потребе да чекају на станицама и путују до других стајалишта.


Цене карата за комби превоз путника су врло приступачне, нема потребе за преседањем на други вид превоза – воз, аутобус и слично. Комби возила као организовани превоз путника имају предности не само у односу на поменуте видове, већ и у односу на аутомобил. Отпутујете једноставно, брзо и лако, без размишљања да ли имате мисхелин зимске гуме или неке летње, када је време за ауто сервис и слично.


ЛИМО СЕРВИС


Услуга која је новијег датума у нашој земљи јесте лимо сервис. Односи се на пружање услуга превоза врхунског квалитета, како у градским тако и у међуградским и међународним подручјима. Висок квалитет услуга лимо сервиса односи се на превоз путника који врше обучени возачи, стручни, са знањем енглеског језика, обучени у одела са краватом. Аутомобили су луксузни, нови, а доступан је и комби превоз. Користе се углавном за дочекивање гостију и пословних партнера, њихове вожње током дана, као и друге пословне догађаје, јер је врло важно какав утисак се оставља, посебно у пословним приликама. Лимо сервис је одлично решење за предузећа, јер добијају квалитетну услугу, без потребе одржавања возила, паркинг места, поправки и слично. Луксузност, усавршеност и развијеност ове услуге омогућила је да сви захтеви особа за превозом буду испуњени.


АУТО СЕРВИС


Аутомобили, било да се користе за приватне или пословне сврхе, морају редовно да се одржавају. За путовања на жељене дестинације често буду одлично решење, али док када бирате комби превоз, лимо сервис или аутобус то није случај, за аутомобиле је потребан ауто сервис. Замена дотрајалих делова, гума, фарова и провера целокупног стања аутомобила неопходна је за одржавање у возном стању. Једноставније је путовати када не размишљате да ли сте ставили michelin зимске гуме или неке друге, да ли је шара довољно истакнута, као и да ли су ту ланци и слично. Са друге стране, одлазак на жељену дестинацију сопственим возилом је највише прилагођено потребама путика, у погледу пауза и обилазака, где год да се упутите. Ипак, ауто сервис мора да се периодично одради, због амортизације самог аутомобила.


Путовање на жељену дестинацију треба да буде удобно, квалитетно, безбедно али и да не троши огромне суме новца. Доступан комби превоз, лимо сервис и други начини транспорта путника, ту су да не размишљате о одржавању и дотрајалости вашег аутомобила. Без потребе да размишљате о безбедности и сигурности вашег возила током путовања, пут ће бити квалитетан и удобан.


ПР

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације