СВИ већ са нестрпљењем чекамо топле, сунчане дане, у којима ћемо напокон из ормана извући лагану летњу гардеробу и безбрижно се упутити ка некој од прелепих дестинација за одмор. Зато је право време да кренемо у сусрет лету и добро се припремимо за велике дозе уживања! Уколико сте љубитељ Турске и Египта, већ традиционално најинтересантнијих летовалишта нашим туристима, а уз то путујете са породицом, на правом сте месту. Данас ћемо вам препоручити приступачне хотеле који су у категорији „двоје деце гратис“ , и самим тим су прави избор за породични одмор.

Ако је ваш одабир за овогодишње летовање Егејска регија, одличан је избор all inclusive хотел Costa Blu 4*, лоциран на 3 километара од центра Бодрума, у Гумбету, који је увек занимљив туристима који воле да прошетају ван самог комплекса хотела. Ово живахно место, на златној плажи, некада је било мирно.

Међутим, када је овај рајски залив, између планина са боровим шумама, и светлуцавог плавог мора откривен, великом брзином је постао веома посећено место од стране туриста, са мноштвом хотела, барова, кафића, продавница. Управо је ово разлог да изабере Costa Blu Hotel 4* за ваш одмор, јер ћете спојити сунчање, шетње на плажи и забаву. Хотел је ушушкан у пријатној интимној атмосфери, у лепо уређеној башти, са излазом на приватну плажу. Сачињен од низа мањих смештајних јединица, одише топлином и опуштеним морским духом. Гостима су на располагању базен са тобоганом, стони тенис, пикадо, билијар, а за децу дечији клуб, анимације и игралиште.


За оне који су ипак одлучили да лето проведу у Анталијској регији, препоручујемо два хотела из истог ланца, Maya World Imperial 4*, на око 12 километара од Кемера, у месту Белдиби, и Maya World Beach Hotel 4* који се налази 30 километара од центра Алање. Хотели који захваљујући квалитетној услузи и комфорним просторијама одишу топлом атмосфером дома. Нуде all inclusive услугу која у свако доба поразумева срдачно и пријатељско особље, које је увек спремно да подреди све пријатном боравку гостију у хотелу. Комплекси су препознатљиви по модерној архитектури, и гледају на смирујуће плаве боје Медитерана. Налазе се надомак приватне плаже, и имају разнолику понуду смештајних јединица са погледом на башту или море, опремљених мини баром, сефом, климом и свим потрепштинама које чине ваш одмор угодним и безбрижним. У башти хотела су базени, са лепо уређеним простором за сунчање, а за дечију забаву ту су дечији базени са тобоганима.

Maya world imperial

Наравно, уживање је потпуно уз СПА центар са турским купатилом, сауном и масажама. Познато је да се у Турској не може одолети преукусној храни, а тога у овим хотелима никако не мањка, па поред главних оброка, можете да искористите и бар на базену током целог дана, уколико пожелите да презалогајите међу оброцима.


Maya world imperial

Многобројне су активности које можете изабрати током дана, од стоног тениса, одбојке на плажи, мини фудбала, до аеробика, пикада, ватерпола, гимнастике у води. У вечењим сатима се организују разни програми, такмичења и анимације. Оно то је велики плус уколико са собом водите децу, јесте мини клуб и игралиште у природном окружењу баште, па ће ваша деца имати занимацију током целог дана. Заиста је све припремљено за незаборавно летње искуство целе породице.


Maya world imperial

За љубитеље егзотичнијих крајева, као што је Египат, ту је један од најпознатијих хотела у Хургади, у близини нове марине, Sunny Days El Palacio 4*. Специфичан по томе што је изграђен у облику лагуне, и самим тим из сваке простране и удобне собе пружа феноменалан поглед на Црвено море, хотел је савршен за оне који желе да споје забаву и опуштање. Налази се на дугачкој лагуни, чији облик и прати, а осим лагуне поседује и део са коралним гребенима, са најразнобојнијим подводним светом, што чини идеалну прилику за роњење, незаобилазно искуство у Египту. Поред заиста бајковитог Црвеног мора, можете се освежити и у базену смештеног поред лагуне, тако да је баш све на дохват руке гостију.

Sunny days El PAlacio

Уколико са собом водите најмлађе чланове породице, у хотелу ће их сачекати свакодневна забава, с обзиром да је хотел 2017. године својим садржајима додао аква парк, те је за сваку препоруку за породичан одмор. Поред мноштва тобогана, ту су и два клуба за децу, игралиште и мини диско. Подразумева се, хотел нуди all inclusive услугу, па су вам сва уживања у хотелу на располагању током целог одмора, од интернационалне до традиционалне оријенталне кухиње, многих барова са освежењем, дискотеке са анимацијама и још дугачке листе садржаја.

За додатне информације о хотелима, али и широкој понуди агенције „1 А Травел“, посетите званичан сајт агенције, или позовите кол центар на 011/655 78 00.

(ПР)