Брат од ујака Зоране Павић (54) преминуо је у четвртакод вируса корона. Реч је о Влади Бјелогрлићу (45), а певачица се на Фејсбуку "обратила свом брату".


Зорана се опростила од Бјелогрлића потресном поруком и присетила се њихових успомена које никога не остављају равнодушнним.


- Да ми је неко рекао да ћу на овај начин да ти се обраћам..Мислила бих да је луд.. Идаље верујем да ће ме неко пробудити и рећи ми да је то само ружан сан... А ти као есенција духовитости... имао би свој коментар - написала је Зорана.


- Kада смо правили план да отворимо кафић имао си идеју да буде закључан празан, да ми испред пијемо кафу и читамо новине и кажемо како је крцат и никог не пуштамо унутра... Препуно је, као, и да ће сви похрлити, али ако га и не разрадимо нама ће бити забавно - присећала се певачица у објави на "Фејсбуку".


- Kада си ми дао униформу за концерт на Љубичевским коњичким играма, а ја била пресрећна, рекао си ми: "Па то је само униформа, хоћеш и коња". Љубав између тебе и тих лепих, племенитих животиња... магија. Убедих те за славу да се сликамо поред свих пехара, јер си наш понос. Па твоја женица и јединствена систер Бранка из свих углова то чинише, а ти на то: "Лакше ми пехар да освојим, него да позирам, није вама лако" - написала је Зорана.


- Добар син, брат, отац, пријатељ, колега.. свеее. Нећу написати "био", ти си то заувек. Уколико ме неко не пробуди сад и каже да је то само ружан сан, да знаш да више ништа неће бити исто. Чекај ме горе да разрадимо кафић, ако га и не разрадимо биће нам забавно - закључила је Павићева.


Иначе, ВладаБјелогрлић био је најбољи пријатељ из детињства председника Србије Александра Вучића који није крио сузе пред сарадницима када је тужна вест стигла до њега.


Преминули Бјелогрлић је брат од стрица нашег славног глумца и редитеља Драгана Бјелогрлића.