НАКОН што је у децембру прошле године имао операцију тумора на дебелом цреву, а онда пре нешто више од недељу дана завршио у болници због тромба, певач народне музике Бора Дрљача, како преноси "Пинк", налази се на интензивној нези, а његово стање је критично.

Наиме, након операције тромба који се налазио у близини срца, Борини пријатељи открили су да је његово стање стабилно, међутим све се закомпликовало.

- Бора баш нема среће. Све га је задесило у кратком временском периоду. Прво је оперисао тумор, па тромб... Не знам шта да кажем. Ситуација није уопште наивна, а он је сада на интензивној нези. Сви се надамо да ће успети да се извуче из овога - рекао је наш извор близак певачу за Pink.rs.

Борина пријатељица и сарадница Светлана Томић, потврдила је ова сазнања.

- Јесте, Бора је у болници. Тренутно је на интезивној нези. Бас сам забринута за њега. Надам се да ће бити добро и да ће се стабилизовати. Ја и Андрија Бајић смо у контакту са Бориним сином и са Бором. Бора је велики борац и верујем да ће изаћи као победник. Битно је да је уз њега његова породица, фамилија и сви људи који га воле. Верујем да ћемо Бора и ја ускоро снимити још једну нашу заједничку песму, као што је наш велики хит ''Нагазна мина'' и да ће се он ускоро вратити на сцену - поручила је Борина пријатељица.

Подсетимо, Дрљача се врло брзо после прве операције вратио на естраду и тада је на снимању новогодишњег програма говорио о свом проблему.

- Скенер је показао да постоји нешто на дебелом цреву, онда сам отишао на даља испитивања. Тада је утврђено да има полип и још нешто сумњиво, због чега је потребна операција. Све је протекло у најбољем реду и сада се добро осећам - рекао је тада певач, ни не слутећи шта ће га задесити на самом почетку 2020. године.