Жестока тројка уздрмала Краљево: У граду на Ибру одржан други Хардкор-Панк фестивал

Г. Ћ.

19. 12. 2019. у 20:45

Жестока тројка уздрмала Краљево: У граду на Ибру одржан други Хардкор-Панк фестивал

Фото: Н. Трифуновић

Одлична свирка, још боља атмосфера и дружење - каже гитариста "Седатива" Ђорђе Миљаковић
У краљевачком клубу "Рок ординација" минулог викенда одржан је други по реду хардкор-панк фестивал под називом "Flаme still burns" (Пламен и даље гори).

Публици из града на Ибру, али и околних градова, која је у великом броју испунила клуб, у доброј атмосфери, квалитетним наступима и са великом количином позитивне енергије представили су се овдашњи панк бенд "Седатив", који је после паузе од две деценије поново концертно активан, сјајна и енергична београдска хардкор екипа "Бронз" (на слици) и "Рифлекшн" из Горњег Милановца, који је у потпуности оправдао епитет једног од тренутно најперспективнијих и најбољих хардкор бендова у региону.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ФИНАЛЕ "БУНТ РОК ФЕСТИВАЛА": Рок музика је све популарнија
- Одлична свирка, још боља атмосфера и дружење - каже гитариста "Седатива" Ђорђе Миљаковић, један од организатора фестивала. - Свакако - вече за памћење. Некада је краљевачка панк-кор сцена била једна од најзначајнијих на овим просторима, о чему говори и књига нашег гитаристе Војкана која би ускоро требало да угледа светлост дана. Три бенда која су наступила су се лепо стилски уклопила, има ту простора да се сарадња прошири, а сви се надамо да ће фестивал живети још много година.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације