Текстописац Милан Радуловић Лаћа, син Марине Туцаковић, отворио је душу о многим детаљима из приватног живота.

Милан је аутор бројних хитова и сарађује са највећим естрадним именима, а својој мајци Марини безусловна је подршка. Иако избегава појављивање у јавности, често је помињан у медијима, између осталог и када је признао да је приведен због поседовања дроге.

- Па испао сам мајмун. Искрено. Глуп као ноћ. Никад нисам био цвећка, нису моји родитељи сад ођедном били разочарани сазнавши како се њихов анђео до детета тако промангупирао. И њима и мени је било крајње понижавајуће. Не због дроге, већ због начина на који се то све издешавало - рекао је он у интервјуу за "Телеграф ЈЕТСЕТ".

Лаћа је напустио Београд и отишао у Скопље, а сада открива и зашто.

- Београд ми је постао депресиван. Отишао сам у Скопље, као једна од опција, друга је била Љубљана где ми живи најбоља другарица, на неких месец дана да охладим главу. У Скопљу сам упознао Дарка Димитрова. И без икаквих претензија смо почели и да сарађујемо и да другујемо. И сигурно ћемо још дуго тако. А некако сам и заволео Скопље - рекао је он.

Једна од најближих сарадница му је Анастасија Ражнатовић, са којом сарађује на њеном првом албуму.

- Један од најдивнијих сарадника који даје потпуну слободу и поверење ауторима и активно учествује у процесу. Албум је још у припреми, Дарко то мудро спрема. И не бих сад да испаднем неколегијалан, јер нисам једини текстописац на албуму. Ту су и моје колеге Бењамин Крнетић и Сара Милутиновић. А и моја колегиница Анастасија Ражнатовић (смех). А Цеца и она, иначе, немају везе. Потпуно другачији сензибилитети. Оно што имају заједничко је та харизма у гласу на коју само емотивно хендикепиран човек може бити равнодушан - рекао је он у поменутом интервјуу.

Милан Радуловић Лаћа осврнуо се и на два најтежа животна тренутка - када му је преминуо старији брат и када му је саопштено да му је мајка болесна.

- Хм... Две различите ствари, две различите реакције. Једна је губитак, друга могућност скорог губитка. Кад ми је умро брат, одмах сам се бацио на испитни филм као студент. Кад сам сазнао да ми је мајка болесна, образовао сам се и покушао да разумем све колико сам могао о њеној болести, како други не би упрскали ствар. Од лекара до уља Светог Нектарија. Иако, сигурно, и једно и друго помаже - навео је он.

(Телеграф.рс)