НАЈВЕЋЕ балканске звезде Светлана Цеца Ражнатовић и Здравко Чолић за дочек 2020. године певаће у Будви.Здравко Чолић је звезда новогодишњег дочека, а Цеца ће туристе који одлуче да у Будви уђу у Нову годину забављати 1. јануара.


Општина Будва није донела једногласну одлуку да Цеца пева, али је већина одлучила да балканска звезда наступи у "краљици црногорског туризма".

Цеца ће за дочек певати у једном београдском хотелу ("Мајдан").

Уз Цецу ће на Јадрану наступити и остали популарни певачи као што је Харис Џиновић, Ацо Пејовић, Нина Бадрић, Неда Украден, Северина, Петар Грашо, Ана Кокић и многи други.


- Провод на Будванској ривијери трајаће од 28. децембра до 1. јануара - каже Маја Лијешевић, директор Туристичке организације Будва.- Обећавамо најбољи регионални провод за дочек Нове 2020. године.

Фото: Н. СкендеријаФото: Н. Скендерија


Поред весеља на тргу и већина хотела је организовала дочек уз певаче из Србије, јер очекују госте из наше земље. Туристи ће тако гости "Паласа", "Сплендида" и "Мелије" моћи да се веселе уз Ацу Пејовића, Северину, Хариса Џиновић, Ану Кокић, Неду Украден, Петра Граша, Нину Бадрић и Лену Ковачевић. За децу је припремљен посебан програм током дана, а Божићна пјацета ће и ове године радити на Тргу испред Старог града од 25. децембра до 15. јануара.

Фото: Н. Скендерија