Шерон Стоун поновила сцену из филма “Ниске страсти”: Заводљиво прекрстила ноге и позвала публику да уради исто (ВИДЕО)

NovostiOnline

09. 11. 2019. у 14:05

Шерон Стоун поновила сцену из филма “Ниске страсти”: Заводљиво прекрстила ноге и позвала публику да уради исто (ВИДЕО)

Print screen Youtube

Сцена из култног филма “Ниске страсти” у којој глумица Шерон Стоун, док је испитују полицајци, заводљиво прекршта ноге, променила јој је живот
Сцена из култног филма “Ниске страсти” у којој глумица Шерон Стоун, док је испитују полицајци, заводљиво прекршта ноге, променила јој је живот.


Ту сцену из 1992. године, глумица је поновила ове недеље.


Шерон је, наиме, у Берлину примила награду за жену године, коју додељује магазин ГQ, и после 27 година, села на столицу на бини, како би одржала говор пред публиком у којој је био и њен деветнаестогодишњи син Роан Бронстин.


Она је, током говора, поновила најпознатију сцену из филма, а потом позвала и публику да то уради са њом. У говору је открила да је та чувена сцена била моменат који јој је променио живот.


Прочитајте и: Irina Šajk ostavila bez daha: Manekenka se skinula u bikini i pokazala savršeno telo (FOTO)


“Пре више година седела сам на позорници. Редитељ ми је тада рекао да скинем гаћице, пошто се виде а ја у тој сцени не би ни требало да их носим.

Одговорила сам: ‘Наравно!’ Нисам ни слутила да је то тренутак који ће ми променити живот”, рекла је Шерон о улози која јој је донела светску велику славу, преноо је Б92.

Шерон Стоун са сином, фото EPA-EFECLEMENS BILANПратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

MarkoBgd

09.11.2019. 20:21

@Šta je - Bukvalno i ja razmišljam. Ni ona scena od pre 20 godina nije bila "čudo neviđeno" ( pornići su i tada postojali) čak ni za bubuljičave junfere, ali eto... Mediji su čudo. Od svega i svakoga mogu da naprave "zvezdu" a mogu i da oblikuju mase. Zato je nastupilo bolesno vreme jer sve najuticajnije zapadne ( i svetske) medije drzi jedna šaka ljudi iz Amerike, a njihovi ciljevi su veoma mutni i sumnjivi