Палма и Жан Клод Ван Дам у клинчу (ВИДЕО+ФОТО)

В. Н.

петак, 18. 10. 2019. у 10:11

Палма и Жан Клод Ван Дам у клинчу (ВИДЕО+ФОТО)
Председник Јединствене Србије глумцу поклонио боксерске рукавице, тренерку кик бокс клуба "Палмини тигрови"

СИНОЋ у Бечу Драган Марковић Палма, председник Јединствене Србије, народни посланик и председник Скупштине Града Јагодина састао се са Жан Клод Ван Дамом, великом холивудском звездом, који је уз Силвестера Саталонеа и Арнолда Шварценегера вероватно највећа светска звезда акционог филма.

Прочитајте још: Руски амбасадор на обележавању Дана ослобођења Јагодине: Палма и Харченко поред воштане фигуре Путина (ФОТО)

У дугом и пријатељском разговору, председник Марковић и Жан Клод Ван Дам су се дотакли многих тема, од политике преко филма до спорта. Договорили су се да познати холивудски глумац посети Србију и Јагодину у марту месецу. Драган Марковић Палма рекао је да ће посету Жан Клод Ван Дама Јагодини искористити да се уради воштана фигура легенде холивудског акционог филма и поставити је у музеју воштаних фигура у Јагодини.

Пошто су у опуштеном разговору дочекали поноћ, Драган Марковић Палма је Ван Даму честитао рођендан и поклонио боксерске рукавице, тренерку кик бокс клуба "Палмини тигрови" и плакету са грбом града Јагодине.

Наравно Палма и Ван Дам не би били то што јесу да том приликом нису демонстрирали борилачке вештине.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)