Највећа љубав Тошета Проеског ужива у породичном животу: Доктор ми је забранио да идем на његов гроб (ФОТО)

Новости Онлине

четвртак, 17. 10. 2019. у 18:23

Највећа љубав Тошета Проеског ужива у породичном животу: Доктор ми је забранио да идем на његов гроб (ФОТО)

Фото: Инстаграм

Јавности су познате партнерке трагично настрадалог певача: рукометашица Андријана Будимир и манекенка Благица Мицова
У среду је обележена тужна годишњица смрти Тошета Проеског. Македонски славуј преминуо је у рану зору 16. октобра 2007. године недалеко од Нове Градишке, на ауто-путу Загреб – Липовац. Имао је само 26 година. Певач је био на путу према Загребу, седео је као сувозач у аутомобилу којим је управљао његов пријатељ Георгиј Георгијевски, а неприлагођена брзина довела је до тога да возило удари у приколицу камиона и то баш оном страном у којој је био Тоше. Преминуо је на месту, а туга за његовим прераним одласком не бледи ни 12 година од страшне трагедије.

Иако је по природи био поприлично тајанствен и крио приватне детаље, његов љубавни живот није прошао незапажено. Блиски пријатељи преминулог певача тврдили су да је имао само једну велику љубав - бившу рукометашицу Андријану Будимир с којом је провео неколико година у вези. Почели су да се забављају 2001. године, али је томе дошао крај после три године. Обновили су везу 2007. када су почели и да живе заједно. Исте године, тачније 16. октобра, Тоше је изгубио живот.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Бивша девојка Тошета Проеског родила дечака

– Некад ми је Тоше носио беле руже, моје омиљено цвеће. Сад их ја носим њему на гроб. Доктор ми је забранио да идем у Крушево јер сваки пут након што одем на Тошин гроб, завршим у болници – испричала је својевремено Будимир која није хтела да се одрекне ношења црнине, потпуно се повукла из јавности и јако смршала.

Фото: Инстаграм

Наводно је планирао да је запроси, али су менаџери рекли како је то "лоше за каријеру". Тада се још бавила професионалним рукометом, али је каријеру прекинула.

– Сви су ме уверавали да не смем да одустанем. Говорили су ми да живот иде даље и да треба нешто да радим. Не сређујем се, не шминкам, нигде не могу да изађем – причала је својевремено Андријана која је тада отворила козметички салон, али је то није чинило срећном.

Њихову љубав нису заобишле препреке. Наиме, његов менаџер Љиљана Петровић тврдила је како они уопште нису били у вези.

– Никада нисам разумела њене посесивне реакције. На промоцији његовог албума уверавала га је да сам доласком све упропастила. Једном сам га назвала и она се јавила. Тражила сам га, а она је одговорила како нас двоје не можемо да будемо заједно. Рекла сам му да ћу се повући ако жели, али Тоше није могао да се одлучи. Рекао ми је тада да је постала неподношљива – испричала је једном бивша рукометашица.

Одлучила је да тужи Љиљану због свих њених тврдњи и добила је спор. На суду је успешно доказала да је била у вези с Тошетом, и за то је приложила двестотињак СМС порука које су разменили.


Фото: Инстаграм


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Тошетов гроб и даље без споменика (ФОТО)


– Та жена је уништила мој живот и углед. Људи су, када би ме видели, питали јесам ли ја стварно била с њим или нисам. Тужила сам је да докажем да лаже, а не због новца – рекла је Андријана.

Годинама је туговала због губитка љубави, али срећа јој је покуцала на врата и пре шест година се удала за скопског угоститеља Јохана с којим има четверогодишњег сина Максима. Данас тренира децу и младе, а пре неколико месеци постала је први женски тренер мушке репрезентације Северне Македоније.


ПРВА ЉУБАВ

Други тврде како је до самог краја у питању била друга девојка, Благица Мицова, с којом је певач био од 1998. до 2002. године. С македонском манекенком Тоше је прекинуо због превелике популарности, а у везу су се опет упустили после његовог наступа на Евросонгу 2004. године. Та веза је окончана две године касније.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Менаџерка Тошета Проеског: Никад му нисам била на гробу и не слушам његове песме

– Тоше и ја никада нисмо прекинули контакт. Сваке недеље смо се чули, чак смо лета 2006. заједно одмарали на Охридском језеру – казала је Благица у једном од ретких интервјуа које је дала после његове смрти.

Она је рекла да је према певачу гајила снажне емоције док су се забављали и да су оне остале до данас.

– И даље га волим на један врло посебан и само мени схватљив начин. Сигурна сам да више ниједног мушкарца нећу волети као њега – изјавила је Благица која је данас, према писањима страних медија, у срећном браку и мајка двоје деце.


Аутор: Индекс

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

smara vise

18.10.2019. 10:26

Svake godina se ista likusa pojavi, udata a ponasa se kao udovica a pokojnik je uopste nije setao. To je za njega verovatno bila neka shema onako... a ovo je bizarno.

deki

18.10.2019. 10:30

U srecnom braku, a i dalje voli drugog coveka. Da nije mrtav, otisla bi ona iz "srecnog" braka. Kakvo licemerje. Taj muz je izlgeda bas neki jado cim moze da zivi sa zenom koja ga ne voli. Pih.

Djina

21.10.2019. 00:06

Ljudi oni su postavili intervju koji je dala nakon njegove smrti,a ne sada.Citajte lepo.