Тајне зеленог солитера откривене на промоцији у Београду

Дејан Ћирић

четвртак, 17. 10. 2019. у 11:35

Тајне зеленог солитера откривене на промоцији у Београду

Фото Промо

Многе познате личности, са својим малишанима. дошли да подрже објављивање интерактивне књиге
У једном престоничком ресторану одржана је промоција књиге за децу „Тајне зеленог солитера“, ауторке Сање Матијашевић, у издању ИК „Дедић“.


Уз присуство многих познатих личности међу којима су били Сергеј Ћетковић, Јелена Томашевић, Сања Маринковић, Јана Милић, који су, са својим малишанима, дошли да подрже објављивање ове интерактивне, забавне, поучне и емотивне књиге, која, пре свега, децу учи да негују и чувају природу, веселој и распеваној атмосфери допринели су и малишани из хора музичке радионице Мари Мари и шармантни водитељ Данило Машојевић.


Уз много музике, слаткиша и дружења уз књигу, ведри дечји осмеси учинили су ову промоцију јединственом и разиграном, што је ауторку уверило да су њене „Тајне зеленог солитера“ на најлепши могући начин откривене од стране оних којима су и намењене.


- Радост у очима малишана, док су вечерас прелиставали књигу, и по први пут се упознавали са њеним главним јунацима, уверава ме да ће ова прича о пријатељству, љубави, очувању природе и стицању знања кроз игру, допринети да деца на прави начин изграде однос према свету који нас окружује, што и јесте била моја идеја када сам започела писање. Уживам у овој предивној вечери, у дружењу са малишанима, драгим пријатељима и пословним сарадницима, чија је подршка непроцењива, и једва чекам потписивање књиге на Сајму, у среду, 23. октобра, од 17 до 19 часова, на штанду ИК „Дедић“-преноси нам своје утиске Сања Матијашевић.


Прочитајте још: Весна Дедић: Време је да се све запитамо: Шта ја то никад нисам, а хтела бих?


- Ово је прво дечје издање у оквиру моје издавачке куће и веома сам поносна што Сања Матијашевић, као озбиљан и аутентичан писац за децу, чије су књиге преведне у иностранству, ове године постаје део мог ауторског тима. Радујем се предстојећем Сајму књига на коме ће „Тајне зеленог солитера“, поред мојих и књига других аутора које сам објавила, сигурно допринети да наш штанд буде један од најлепших, најпосећенијих и најзабавнијих - каже Весна Дедић за Новости Online.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације