Данијела и Стефан Бузуровић: Двоструко рођенданско славље за сина Нестора

Дејан Ћирић

23. 09. 2019. у 10:25

Данијела и Стефан Бузуровић: Двоструко рођенданско славље за сина Нестора

Фото: Приватна архива

Током протеклог викенда, породица Бузуровић је прославила Несторов рођендан на двоструком слављу, за које су се родитељи потрудили да буде незаборавно
Данијела и Стефан Бузуровић већ годинама важе за један од најскладнијих и најсрећнијих брачних парова на домаћој јавној сцени. Иако су обоје веома успешни у својим каријерама, које захтевају велико ангажовање, време и рад, увек истичу да им је породица на првом месту, и да, у том смислу, компромиси не постоје. Син Нестор и ћерка Клара су центар њиховог света и разлог због ког су Данијела и Стефан искрено срећни, увек насмејани и задовољни људи, који негују праве породичне вредности, и као јавне личности пружају леп пример да популарност и бављење јавним послом не искључују оно најважније - породицу и дом, што је у данашње време, често, реткост.


Током протеклог викенда, породица Бузуровић је прославила Несторов рођендан на двоструком слављу, за које су се родитељи потрудили да буде незаборавно.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Данијела Бузуровић: Звезде ме никада нису фасцинирале


“Прославили смо Несторов шести рођендан, прво у уторак, 17. септембра, када је и рођен, у кругу најближих чланова породице, а онда и неколико дана касније, са нашим пријатељима и Несторовим другарима из предшколског. Били су то дани пуни уживања, изненађења, смеха, игре и радости, дивно смо се провели, Клара је била пресрећна, а на крају славља, Нестор је рекао: “Ово је најбољи рођендан икада!”, и то је оно што је најважније.” каже за Новости Онлине популарна водитељка.


Фото: Приватна архива


Фото: Приватна архива


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)