Чола 29. новембра у Штарк арени

В.Н.

19. 09. 2019. у 11:52

Чола 29. новембра у Штарк арени

Фото Катарина Михајловић

Билборди широм престонице најављују концерт Здравка Чолића у Београду

ШТА се крије иза билборда који су осванули широм Београда, а на којима пише: "Продужи даље", "Ципелице, блузице, комплетићи, шешири", "И сваки пут као да је први", "Да л' си девојка ил' жена сада ти"...

Ови стихови из хитова поп мегастара Здравка Чолића најављују концерт који ће најпопуларнији певач на Балкану, после пуних пет година, одржати 29. новембра, у "Штарк арени" у Београду.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Мадона: Не плашим се да умрем за оно у шта верујем, бићу у првим редовима и примићу ударце и хице

Биће то трећи пут да Чола пева у највећој дворани у овом делу Европе. Концертно ју је отворио у октобру 2005, када га је две ноћи заредом слушало 50.000 људи. У децембру 2014, такође је певао две ноћи узастопно у "Арени".


Сада ће, на најомиљенији празник бивше Југославије, Београђанима уз старе песме, представити и оне са актуелног, 15. по реду албума "Оно мало среће".

Иначе, Здравко данас са бендом путује у Америку, где већ у суботу има концерт у Атланти, први од шест на овој јесењој турнеји. У недељу ће га видети и чути наши сународници у Вашингтону, свирка у Сент Луису је 27. септембра, у Њујорку 28. септембра, Детроиту 4. октобра, а у Чикагу 5. октобра.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Daxi

20.09.2019. 11:04

Cola legenda!Zahvalna sam bogu sto sam rasla i sto starim u njegovoj eri postojanja!