Почиње битка за престо

недеља, 15. 09. 2019. у 23:59

Почиње битка за престо

Екипа серије Фото Промо

Четврта сезона серије "Викинзи", инспирисане причама о Рагнару Лодброку, једном од најпознатијих нордијских митолошких хероја

ЉУБИТЕЉИ канадско-ирске серије "Викинзи", инспирисане причама о Рагнару Лодброку, једном од најпознатијих нордијских митолошких хероја, моћи ће од 16. септембра да обнове градиво четврте сезоне радним вечерима (осим петком) у 23.10 на РТРС. Американци су 30. јануара одгледали последњу епизоду петог циклуса, а премијера шестог очекује се до краја године.

Пред нама је чак 20 епизода у којима ћемо сазнати ко ће наследити краља. Јер, почиње борба за престо. Претходни циклус завршио се Рагнаровим походом на Париз и повратком у Категат, али и болешћу. Сада се сви отимају за трон, а међу њима и Бјорн и Аслауг. Полако почињу да се кују завере против краља, па он неће водити битку само са болешћу, већ и са људима.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Протагонисти серије "Црвени месец": Магија нам је променила животе!


Глумачкој екипи коју предводе Травис Фимел и Кетрин Виник придружиће се Питер Франзен у лику краља Харолда, а његовог брата Халфдана играће Јаспер Пеконен. Као посебно изненађење међу јунацима стиже Јида, потпуно другачија од свих на које смо у овој причи навикли, а тумачиће је Дајен Дон.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације