У седмој деценији, а као девојчице

К. М.

28. 08. 2019. у 23:08

У седмој деценији, а као девојчице

Даница Максимовић, Сузана Манчић, Верица Ракочевић, Неда Украден

Поједине даме из домаћег јавног живота су доказ да се може лепо изгледати и у трећем добу

БОЖАНСТВЕНА фигура као резултат посвећености здравом животу, посвећености физичком изгледу уз бројна одрицања или једноставно - генетика? Поједине српске глумице, певачице, креаторке и друге познате личности маме уздахе својим добрим изгледом и идеалним одевним комбинацијама чак и у седмој деценији, а не либе се ни да своје тело покажу на плажама током летњих периода.

Глумица Даница Максимовић (67) недавно је распламсала друштвене мреже и медије објавом фотографија са плаже на Црногорском приморју, где се тренутно одмара. На фотографијама плени својим добрим изгледом и извајаним телом, на коме се не могу очитати њене године. Као рецепт за свој физички изглед она издваја пре свега здрав дух, редовно тренирање духа и тела, фолклор, коме је посвећена целог живота, пилатес са лоптама, конопцима...

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ -ИЛДИН И ЕМИРОВ ДУЕТ РАСПЛАКАО СВАТОВЕ: Погледајте како су Шабанова наследница и наследник покидали

Певачица Неда Украден (68), која посебно истиче своју улогу баке, неретко мами уздахе својим добрим изгледом на плажама широм света. Неда истиче и да поносно носи своје године, као и да је за њен изглед заслужан здрав живот и редовна физичка активност. Својевремено, ова певачица је истицала и да је на њој све природно, те да за њен изглед није заслужна пластична хирургија већ редовни естетски третмани, попут радиоталаса, масажа, неге лице и тела.

Водитељка и славна лото девојка Сузана Манчић (63) често своје пратиоце обрадује неком фотографијом, на којој њена фигура изгледа беспрекорно. Како је и својеврмено истицала ова водитељка, за савршену фигуру у великој мери може да захвали генетици.

Српска креаторка Верица Ракочевић (71) са поносом истиче своје године, али њен физички изглед у осмој деценији редовно је на мети позитивних коментара и одушевљења. Она истиче да је за њен надалеко хваљен физички изглед у трећем добу заслужна енергија, (млађи) муж.
Даница Максимовић (67)


Неда Украден (68)

Сузана Манчић (63)

Верица Ракочевић (71)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (8)

Vesna

29.08.2019. 17:18

Sve su one prepune plastike i hijalurona, ali nijedna k'o Verica. Ona je da se naježiš.

Milica

17.02.2020. 18:20

Sve izbotoksirane i zategnute fejsliftingom.Danica uz fotošop izgleda zgodnije i mlađe nego pre 40 godina kad je snimala Tesnu kožu.