Будући да је Дарко Лазић, један од најбољих мушких вокала у региону, 23. октобра 2018. године, преживео тешку саобраћајну несрећу која се десила код Брестача, његовог родног места, Марини Гагић његовој вереници, досадило је његово понашање, пише Србија Данас.

Наиме, Марина је запретила Дарку да ће га оставити уколико се не уозбиљи и не поведе рачуна о свом здравственом стању, јер је све лошије прекомерне килаже.

Због свог здравственог стања и опоравка који и даље траје, његова вереница Марина уценила га је да мора да смрша, али и да престане да конзумира алкохол.

– Дарко и Марина се много свађају у последње време. Он то све окреће на шалу, али уопште није тако наивна ситуација. Марина је била уз њега у најгорим тренуцима и током вишемесечног опоравка, који није био нимало лак, а притом се још увек није потпуно опоравио. Милион пута га је опомињала да мора да пази на себе, да се одмара, да пази шта једе, да не конзумира алкохол више, Дарко се сложи, а онда настави по свом. Откако је дошла кући са маленим Алексејем из породилишта, Марина се адаптира на живот једне мајке и максимално је посвећена сину, док је Дарко стално у покрету и наставља по старом. Она се надала да ће се мало скрасити када дође син у кућу, али Дарко као да је непроменљив. Када је видела куда то води, рекла му је: “Доста сам те трпела. Твоје понашање је недопустиво. Ако ниси добар за себе, ниси добар ни за мене и дете. Престани да лочеш више с другарима и да се играш са животом и под хитно среди исхрану. Не могу да те гледам како се уништаваш”. Он је прво негирао да је његово понашање толико лоше, а када је видео колико Марину све то потреса, обећао јој је да ће дати све од себе и да је неће разочарати – рекао је извор.

Дарко Лазић, признао је да га Марина често критикује и да имају расправе због тога, али није желео да залази у детаље.

– Тачно је да ме Марина највише критикује због килаже, а после ње и моји родитељи. То су људи који мене воле и ја сам свестан да није добро што сам се оволико угојио, али ћу пробушити кашику. Обећао сам да ћу смршати, али никако ми не иде. Мораћу мало више да се уозбиљим, иначе, оде жена. Као што сви кажу, требало би мало више да се угледам на њу, она изгледа као да се није ни породила, стварно води рачуна о себи и поносан сам на њу – искрен је Лазић.