ЕТНО-СЕЛО "Станишићи", крај Бијељине, најавило је да ће, после неколико година паузе, 8. августа бити место концерта фолк диве Јелене Карлеуше. Али, против наступа ЈК побунило се Удружење ветерана "Гарда Пантери", која је била једна од елитних јединица Војске Републике Српске. Они су најавили да ће званично тражити од етно-села "Станишићи" да забрани одржавање концерта Јелене Карлеуше јер је "својим јавним иступима вређала Републику Српску, руководство и српске жртве, а истовремено подржавала 'Мајке Сребренице'".

- Данас ћемо послати допис и полицији да се концерт забрани, не може у Републици Српској гостовати неко ко не воли Републику Српску - пише на званичној страници Удружења ветерана "Гарда Пантери". - Карлеуша је срамота Србије. Она је оличење неморала и кича и самим тим њен концерт ни по једном основу није друштвено користан.

Јуче је Карлеуша, која тренутно са ћеркама борави код супруга Душка Тошића у Кини, очекивано, одговорила удружењу ветерана, преко инста-сторија:

- Као велика славна Српкиња, овоземаљка и ванземаљка без верског обележја, могу само да поручим мом народу и мојим фановима да се видимо на концерту! Јер добре људе истина не вређа и Србин на Србина више никад не сме да иде! Стоп мржњи, јеб..и вас криминалци који вас плаћају!


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Жељко Јоксимовић отвара чак три телевизије, а ево ко ће бити главне звезде


ЕТНО СЕЛО НАЈАВЉУЈЕ ТУЖБУ

На наш позив, јуче је из етно-села "Станишићи" одговорио Милош Станишић, који је на питање да ли ће бити отказан концерт ЈК, за "Новости" одговорио:

- Наравно да ће бити концерта! Етно-село "Станишићи" није организатор концерта, ми само изнајмљујемо свечани салон, организитор је "Моја кафаница". Да су се припадници удружења мало распитали, знали би то. Овако су инстинктивно реаговали и оставили нам простора да их тужимо због свега изреченог.