МИШИЋЕВИ ДАНИ У МИОНИЦИ: Oд Жељка Васића до Слађе Алегро

Б. П.

11. 07. 2019. у 08:32

МИШИЋЕВИ ДАНИ У МИОНИЦИ: Oд Жељка Васића до Слађе Алегро

Фото В. Данилов и М. Табашевић

У суботу почињe манифестација, која ће трајати до 20. јула, и традиционално започиње полагањем венаца на споменик војводи Живојину Мишићу

АЦО Пејовић, Слађа Алегро, "Магла бенд", Жељко Васић, "Апсолутно романтично", само су неки од извођача који ће наступити на 23. "Мишићевим данима" у Мионици, који почињу у суботу, 13. јула. Манифестација, која ће трајати до 20. јула, традиционално започиње полагањем венаца на споменик војводи Живојину Мишићу, на централном тргу у Мионици, те посетом родној кући славног српског војсковође у Струганику, стратегу победе у Колубарској бици.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - "МИШИЋЕВИ ДАНИ" У МИОНИЦИ: Марија Шерифовић за крај


Припадницима Војске Србије и Министарства одбране, за заслуге у областима војне науке, доктрине, стваралаштва, командовања и руковођења, поштовање етичких норми и давање личних примера у обављању задатака, биће додељене Велике златне плакете са ликом војводе Живојина Мишића. Плакете са грбом Општине Мионица, биће додељене истакнутим представницима друштвеног и јавног живота за свеукупни допринос напретку Србије.

Током осмодневне манифестације планиране су бројне изложбе, књижевне вечери, представе, спортски турнири, концерти. "Мишићеви дани" биће затворени 20. јула, традиционалним дечјим маскенбалом Предшколске установе "Невен" у Мионици, те спектакуларним ватрометом.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Vođ

11.07.2019. 09:22

Mora da se Mišić okreće u grobu kad mu prave poselo, Slađa Alegro???? U čemu je vaš problem???? Sramota!!!!!

Srbija do Tokija

11.07.2019. 13:41

Sve proslave u Srbiji liče jedna na drugu, pravo vašarište: roštilj, muzika, aparati , štandovi ...Ne znaš o čemu se radi, dok ne vidiš neki pano ili saznaš na drugi način . Mi ne možemo pobeći od vašara i rijalitija, izgled nam je to u krvi.