ЏЕНАН ЛОНЧАРЕВИЋ ПРИЗНАО: Отишао сам без речи и без поздрава! (ВИДЕО)

Дејан Ћирић

23. 04. 2019. у 13:12

ЏЕНАН ЛОНЧАРЕВИЋ ПРИЗНАО: Отишао сам без речи и без поздрава! (ВИДЕО)

Џенан Лончаревић Фото Приватна архива

Популарни поп певач објавио је у уторак нумеру “Ако питаш”. Ова песма представља део трилогије започете севдалинком “Пијеш сине”, која је доживела велики успех

Популарни поп певач Џенан Лончаревић објавио је у уторак нумеру “Ако питаш”. Ова песма представља део трилогије започете севдалинком “Пијеш сине”, која је доживела велики успех.

Публика ће бити у прилици да кроз магичан спот, под редитељском палицом мајстора свог заната, Хариса Дубице, види епилог тужне љубави. Емотивну баладу додатно је украсио Џенанов вокал, док је Дубица и овог пута маестрално дочарао сву тежину несрећне љубавне приче. Спот је, баш као и за песму “Пијеш сине” у црно-белом маниру и налик је неком филмском ремек делу.

Прочитајте још - Џенан Лончаревић: Ех, да сам тад могао другачије

“Веома сам узбуђен због објављивања друге песме из трилогије започете са “Пијеш сине”. Многи су ми говорили да је ризично објављивати песме овог типа, у време када се слуша нешто дијаметрално супротно. Међутим, ја сам чврсто веровао да ће ова тужна севдалинка наћи пут до срца публике, и тако је, заиста, и било. Не сумњам да ће “Ако питаш” доживети сличну судбину, јер поред сјајног текста, генијални Харис Дубица је, могу слободно рећи, направио један мали филм, који ће, сигуран сам, изазвати много емоција и понеку сузу.” истиче Џенан за Новости онлине.

Текст, глас, али и екранизација нумере “Ако питаш” гарантују да је Џенан, са својим сарадницима, направио нешто посебно, што ће дуго трајати међу његовом публиком.

Фото Приватна архива


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)