НА почетку суђења по тужби коју је фудбалер Огњен Врањеш поднео против Јелене Карлеуше Првом основном суду у Новом Београду, у уторак 2. априла појавио се само фудбалер са својим тимом адвоката, док је певачица изостала. Такав епилог су многи очекивали због недавне смрти њене мајке Дивне. Ради се, заправо, о медијацији, односно, покушају мирења сукобљених страна, што је уобичајено за почетак судског процеса.

Двадесетак минута пред заказани термин, у зграду суда је, са адвокатима, Браниславом Богдановићем и Милицом Јаћимовски, ћутке ушао насмејани Врањеш. Кад је постало извесно да се Карлеуша неће појавити, било је јасно и да цео процес неће дуго трајати. Већ после 15 минута, фудбалер је напустио суд, поново не желећи да даје било какве изјаве.


Прочитајте још: ЈЕЛЕНА КАРЛЕУША ПОДНЕЛА 120 ТУЖБИ: Тужила сам и Огњена Врањеша, а новац од суђења ће добити... (ВИДЕО)

- Јелена се није појавила на данашњем рочишту - констатовала је, излазећи из зграде суда, адвокат Јаћимовски. - Следеће је заказано за 22. април у 13 часова, не знамо да ли ће се тада појавити.

Надовезао се адвокат Богдановић:

- Закон налаже покушај мирења ако пристану стране. Уколико се то не деси, иде се даље, на главни претрес, па ће се утврђивати кривица.

Фото АТА Images

Упитан да ли Карлеушин недолазак значи да она не жели да се помири са Огњеном, адвокат Богдановић је остао уздржан:

- То ћете да закључите када будете разговарали са њом. Сада је приложила умрлицу, још увек није прошло 40 дана од смрти мајке и није спремна да учествује у поступку. У том смислу имамо људско разумевање, видећемо следећи пут.

Врањеш је, подсетимо, тужио Карлеушу због, како он сматра, повреде части и угледа, као и због претњи које му је она, наводно, упутила у отвореном писму путем "Фејсбука" 14. јануара. Њихово суочавање на суду је круна афере која је почетком године затресла српску естраду. Процуриле су експлицитне слике које је, наводно, певачица тада слала фудбалеру, као и заједнички снимци, а Јелена се одмах огласила са тврдњама да су фотографије монтиране.


ПОНОВО НА СНИМАЊУ "ЗВЕЗДА ГРАНДА"

НИЈЕ се Карлеуша појавила на суду, али јесте, баш као и у понедељак, у Кошутњаку, на снимању емисије "Звезде Гранда". Дошла је у пратњи пријатеља и пи-ар менаџера Зорана Бирташевића, излетела из црног џипа и ушла у студио. Није била расположена за изјаве медијима. Јелена је и у уторак имала дредове на глави, а за овај излазак у јавност одабрала је хаљину са анимал принтом.

У тренуцима кад је рочиште било у току, Карлеуша је на "Инстаграму" поделила са пратиоцима слику мајке Дивне, која је преминула 3. марта, после тешке болести.