ТОП КАНАЛ ПОСТАЈЕ НОВА С: Борба за гледаоце

Т. М.

понедељак, 25. 03. 2019. у 07:07

ТОП КАНАЛ ПОСТАЈЕ НОВА С: Борба за гледаоце

"Жигосани у рекету" /Фото Промо

Амбициозан почетак емитовања телевизије Нова С

ТОП канал од данас постаје Нова С. Обогаћена програмска шема и нови садржаји стижу на телевизију која је од сада део регионалне телевизијске мреже Нова. Уз домаће и стране серије и филмове, "слећу" нам и забавне и политичке емисије, као и ексклузивни преноси спортских догађаја.

Тако ћемо петком пратити шоу "Вече са Иваном Ивановићем" (22.00), недељом информативну емисију "Утисак недеље" (21.00), а радним данима јутарњи програм "Ментално разгибавање" (8.30).

Домаћи серијски програм нам четвртком и петком доноси нове епизоде "Жигосаних у рекету" (21.00), а уторком и средом мини-серијал Гаге Антонијевића "Заспанка за војнике" (21.00), насталог на основу истоименог филма.

Љубитељи мексичких сапуница радним данима уживаће у теленовели "Волети до смрти" (14.00) о медијском могулу који након што је убијен на венчању прелази у тело плаћеног убице. Шпански серијал "Корак напред" (16.45) пре више од 15 година освојио је тинејџере у Србији, а сада се поново враћа радним данима.

На јесен ћемо гледати другу сезону крими- драме Драгана Бјелогрлића "Сенке над Балканом". Наставак приче, увешће нас у међународне завере и тајна друштва, доносећи спектакуларну мешавину акције и драме у Београду 1934. године.

ПРОЧИТАЈТЕ И:НОВА С: Ново име доноси богат програм

Серијал "Убице мог оца", такође стиже са првим данима јесени, а четврта сезона ће нам открити шта се десило са Ацом и Марјановићем, као и "ко је убица". Крајем месеца почиње снимање серијала "Миле против транзиције", а у припреми је и екранизација дела Добрице Ћосића "Време зла" и "Време смрти". Eмисије у продукцији Бранкице Станковић "Инсајдер" - "Мале Велике приче" и "Инсајдеров преглед недеље" биће приказане на овом каналу.

"ОРЛОВИ" ПРОТИВ ПОРТУГАЛИЈЕ

НА Новој С ћемо моћи да пратимо утакмице квалификација за Европско првенство репрезентације Србије, али и утакмице Лиге нација. Данас гледамо пренос утакмице коју "орлови" играју у Лисабону против Португалије.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације