Славко Бањац спрема спектакл у Сава Центру

Novosti Online

среда, 20. 03. 2019. у 12:26

Славко Бањац спрема спектакл у Сава Центру

Славко Бањац Фото: ArtBox

Уметник моћног гласа најавио повратак на сцену 16. маја концертом у Београду
НА радост публике и бројних обожаватеља, Славко Бањац се враћа на музичку сцену концертом који ће одржати у Сава Центру 16. маја у 20 часова.

Прочитајте још: Сергеј Ћетковић: Љубав се може исказати и без речи (ВИДЕО)


Уметник моћног гласа, чији се хитови попут "Далеко негде, ко зна где", "Узмите душу, узмите све", "Не верујем лепим женама", "Касно је", "Ја имам неког, а ти си сам", "Певаћу да те заборавим" и данас радо слушају упркос дводеценијској паузи, истиче: " У овај концерт и нови албум сам уткао много емоција и сигуран сам да ће публика то умети да препозна. То је мој повратак и нови почетак.

Рођен у Трстенику 17.10.1957.године. Основно образовање и основну музичку школу похађао у Трстенуку. Средње музичко образовање стекао у музичкој гимназији "Др Војислав Вучковић" у Нишу 1976.године, на теоретском одсеку. Током школовања за будућег професионалног музичара изабрао је клавир као први, а хорну као други инструмент.

Прочитајте још:Лепа Лукић: Изабрала прави путић

Први солистички албум издаје 1987.године под називом "Једини грех", одмах затим 1989.године и други албум "Не трује ме ово вино".

Следе албуми под називом "Еј животе, што је узе" 1990. године, "Певаћу да те заборавим" 1991. године, "Касно је" 1993. године, са ког су се издвојили велики хитови "Далеко негде, ко зна где", "Не верујем лепим женама", "Касно је" као и "Узмите душу, узмите све". 1994. године објављује албум "Лер", а исте године снимио је и - дуетску песму са Весном Змијанац "Ја имам неког, а ти си сам" која потаје велики хит.

Током своје каријере увек се несебично и драге воље одазивао и учествовао на многобројним хуманитарним концертима.

2018. године објављује албум "Љубав као одговор" са девет нових композиција .

Продаја улазница за овај концерт је на благајни Сава Центра и на продајним местима Tickets.rs.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације