Гоца Тржан имала незгоду на скијању

В.Н.

04. 02. 2019. у 07:22

Гоца Тржан имала незгоду на скијању

Гоца Тржан

Гоца Тржан са породицом на зимовању у Аустрији

ПЕВАЧИЦА Гоца Тржан обожава зимске спортове, а ових дана скијашко умеће показује на Алпима. Она са породицом ужива на одмору и редовно објављује фотографије и снимке за своје фанове. Овог пута она је са својим пратиоцима поделила једну необичну ситуацију, забележену видео-снимком. Спуштајући се низ стазу, Гоца је случајно скијом закачила другог скијаша и оборила га. Све се завршило добро, али могло је да буде и опасно. Певачица је снимак пропратила следећим речима:

- И овакве ситуације се, нажалост, дешавају на скијању. Жао ми је човека, вратила сам се да видим је ли добро. Нисам га ни дотакла, да се зна. Бар ми се учинило да га нисам ни дотакла јер ме није избацио из путање.

ПРОЧИТАЈТЕ И:ГОЦА ТРЖАН У ПОРОДИЧНОЈ КУПОВИНИ: Раша је у фазону - ја сам сељак из Бача, обуци ме (ВИДЕО)

Гоца са супругом Радомиром Новаковићем и ћерком Леном зимује у Аустрији, у престижном скијалишту Леоганг.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (8)

* КОМЕНТАР *

04.02.2019. 08:39

Па да има скијашко умеће, које спомињете у првој реченици, онда не би имала незгоду па још и недужног човека да осакати!!! И мој комшија Ђока имао незгоду, нажуљале га ципеле док је ишао да купи штап за пецање и сад носи фластер на пети па је баш незгодна незгода!!! Рекох да допуним вест пошто ми је мој комшија много дражи од ове певаљке, па ето нека народ чита вести!!!

Čika Velja da bonu

04.02.2019. 09:40

Straşno ja se sada osecam idiotom što sam ovo sranje uopšte pročitao!