Огњен Амиџић навикао је да публику изненађује у свом вечерњем шоу програму "Ami G Show", а тако ће бити и вечерас од 23 часа на ТВ Пинк. У последњој емисији у јануару, Огњен ће угостити на први поглед неспојиву екипу - ријалити звезду Станију Добројевић, једног од најпопуларнијих Јутјубера и представника младе генерације Богдана Илића познатијег као Бака Прасе и чланове групе "Милиграм" Александра Милића Милија и Алена Адемовића.

Са више од милион пратилаца на Јутјубу и више од пола милиона пратилаца на друштвеној мрежи Инстаграм, Бака Прасе је једна од тренутно најпопуларнијих личности међу тинејџерима. После незапамћеног хаоса који су његови обожаваоци изазвали у једном тржном центру, Бака Прасе ће вечерас испричати како се осећао након што је са тог догађаја испраћен уз полицијску пратњу.

- Биће ово једна изузетно забавна емисија јер ће у студију бити занимљива екипа. Ово је Станијино прво појављивање након хируршке интервенције и повратка из Амерке, Мили ће нам извести нову песму, а ту је и Бака Прасе, један представник нове генерације. Иако обично ја постављам изазове својим гостима, Бака Прасе је овог пута за мене спремио изазов, што ће бити посебно занимљиво. Открићу још и да ћемо извести хеви метал верзију Милијеве песме "Марихуана" - у овој верзији ја ћу бити Сурил, а Бака Прасе ће бити Јелена Карлеуша. Довољно сам рекао, биће лудница - рекао је Огњен у сусрет новој емисији "Ami G Show".

Осим нове верзије песме "Марихуана", која је постигла велики успех, Мили и Ален извешће премијерно у емисији "Ami G Show" нови хит "Плаћам парама". Након што је због здравствених проблема напустила најгледанији ријалити на овим просторима "Задруга", Станија Добројевић се вратила у Србију, а прво појавиљивање биће управо у емисији "Ami G Show".

Станија ће говорити здравственом стању након хируршке интервенције због које је морала хитно да отпутује за Америку, о тренутном односу са Владимиром Томовићем, са којим је започела везу у "Задрузи", а потом је и окончала по изласку, откриће шта мисли о љубавним паровима у најгледанијем ријалитију, који задругар јој је најпривлачнији, али и да ли планира да се врати као равноправни учесник "Задруге".

- Иако сам рекла да је са ријалитијима крај, догодио се велики пројекат као што је "Задруга". Нажалост, због здравственог стања сам морала да напустим ријалити, али сада је, хвала Богу, све у најбољем реду, дошла сам у своју земљу. Да ли ћу се враћати у "Задругу", сазнаћете ако будете вечерас уз "Ami G Show". Видим да су се завртеле многе приче унутра, сви љубавни парови су ми много слатки, има и свађа, заправо чини ми се да све иде својим током - рекла је Станија и додала да код Огњена у емисији очекује добру забаву:

- Узбуђена сам због гостовања јер је код Амиџића увек интересантно. А што се тиче његових изазова, са њим се никад не зна. Не знам шта да очекујем.

Да ово не буде све, после ултрахита "Аутотуне" гледаоце очекује и мегапремијера нове песме Зорана Шумадинца и Мими Цара "Жена фараона".

Не пропустите ново издање емисије "Ami G Show" вечерас од 23 часа само на ТВ Пинк!

(ПР)