ЈЕЛИСАВЕТА УЖИВА НА ПЛАЖАМА: Нимало се није угојила, само јој стомак расте

Novosti online

субота, 29. 12. 2018. у 20:41

ЈЕЛИСАВЕТА УЖИВА НА ПЛАЖАМА: Нимало се није угојила, само јој стомак расте

instagram.com/jagodenamagli

Ова Нова година за глумицу Јелисавету Орашанин, сада Теодосић, има посебну драж, јер је дочекује у деветом месецу трудноће и на плажама Лос Анђелеса
Ова Нова година за глумицу Јелисавету Орашанин, сада Теодосић, има посебну драж, јер је дочекује у деветом месецу трудноће и на плажама Лос Анђелеса, где њен супруг, кошаркаш Милош Теодосић, игра.

- Јелисавета се супер осећа и врло је весела и активна трудница. Она се иначе хранила здраво и стално тренирала пре трудноће, тако да је са исхраном наставила, али вежбање је умерено по савету доктора. Није захтевна трудница и нема посебне прохтеве, потпуно ужива у трудноћи, а често су јој другарице у посети у Америци. То јој прија, јер је Милош прилично заузет, има ригорозне карантине и једва да успевају да буду заједно када је његова сезона у јеку - каже извор близак Теодосићима и додаје:

- Јелисавета се нимало није угојила, само јој стомак расте. Како су смештени близу плаже, јутро проводи у шетњи, док је и остатак дана напољу. Једва чека да постане мама и све је спремно за долазак бебе. Битно им је да порођај и њен опоравак протекну како треба, све остало ће успут средити. Тамо одлази на прегледе, а ускоро ће почети и чешће да иде на ултразвук, јер је на прагу деветог месеца трудноће. Доктори који брину о њеној трудноћи су најбољи тим једне приватне клинике.

Према речима нашег саговорника, Јелисавета ће се породити у Америци, али ће живот наставити на другој локацији. Све су прилике да ће Теодосић у јуну напустити НБА лигу и Америку, те се преселити у Европу.

- Иако је рано за било какве планове, сви очекују да ће Јелисавета бебу на лето довести у Србију јер би Милош требало у септембру да заигра са нашом репрезентацијом у Кини уколико се наши пласирају. С друге стране, питање је и какав ће и с ким Милош потписати уговор и да ли ће уопште моћи да буде део репрезентације. Све карте су отворене док званично не каже да ли напушта НБА, иако је то између редова неговестио - каже извор.
Коментари (1)