СА СЦЕНЕ У СКУПШТИНУ: Миленко Павловић бриљирао у шоуу

Бошко ГРГИЋ

13. 12. 2018. у 14:02

Председник скупштине општине Градишка подигао је на ноге музичку јавност бриљантним наступом у шоу емисији "Никад није касно"

СА СЦЕНЕ У СКУПШТИНУ: Миленко Павловић бриљирао у шоуу

Фото Б. Гргић

ПРЕДСЕДНИК Скупштине општине Градишка Миленко Павловић подигао је на ноге музичку јавност бриљантним наступом у шоу емисији "Никад није касно". Иако има 61 годину, Миленко Павловић, познатији као Милер, доминирао је на сцени певајући стари хит "Индекса" "Један човек и једна жена". Он је, иначе, дипломирани економиста и годинама је радио у привреди, а јавност га познаје као изузетног певача снажног и чистог гласа.

- Волим свој посао, увек сам му се предано посвећивао, али сцена је за мене нешто узвишено - каже нам Павловић. - Сваког викенда свирам гитару и певам и тако пуним батерије. Иако сам рокер, певам са одушевљењем песме Жељка Самарџића, Хариса Џиновића, Шабана, Халида, али и стране хитове.

Миленко са лакоћом и посебним шармом води седнице локалне скупштине, које често оплемењује духовитим опаскама:

- Када сам за скупштинским микрофоном осећам се другачије него кад певам. Али, зато покушавам да максимално релаксирам ситуацију и онда седница тече лакше и природније.

Павловићевим стопама кренуо је и син Бориша, дипломирани психолог и вокал бенда "Алтер его". На опаску да ће га Бориша надмашити, Милер се није дао збунити.

- Сан сваког родитеља је да га дете надмаши - говори Павловић. - Изузетно сам срећан што је Бориша завршио факултет и што је од мене наследио музичке гене. Уосталом, ко пева зло не мисли.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације